Tee joulun ennakkotilaus ajoissa!
0

Ostoskorisi on tyhjä

Tee joulun ennakkotilaus ajoissa!

joulukuu 11, 2020

Tee joulun ennakkotilaus ajoissa!

 

Poikkeustilanteesta johtuen yleisimmät jouluherkut saat tänä vuonna verkkokaupastamme antonanton.fi. 

Miksi näin? Koronan vuoksi vältämme turhaa ruuhkaa kaupoilla ja siirsimme siksi mm. kinkkujen ja kakkujen ennakkotilaukset verkkoon. Jotkut tuotteet, kuten kuuluisa graavilohemme, ovat käytännön syistä vain kaupan valikoimassa.

Vallitsevasta tilanteesta johtuen toivomme, että jouluvalikoimaan kuuluvia tuotteita tilataan ennakkoon, jotta kaupoilla on enemmän tilaa meille kaikille viime hetken ostoksia varten. Ennakkotilaukset päättyvät sekä kaupoilla että verkkokaupassa 16.12.

Nyt kotiinkuljetus myös kaupan valikoiman tuotteille

Myös kaupan valikoimaan on tänä vuonna mahdollisuus valita kotiinkuljetus kauppojen lähialueella. Tämäkin on tapa vähentää jonoja ja lisätä turvallisuutta. Kuljetuksen hinta on 10.90 €. Ennakkotilaukset voi toki noutaa tuttuun tapaan kaupoilta, mutta jonot saattavat olla tavallista pidemmät, sillä kaupoissa saa asioida vain tietty määrä asiakkaita kerralla. 

Parempaa ja helpompaa arkea: Ruokakassimme sisältää monipuoliset reseptit sekä parhaat raaka-aineet kolmeen herkulliseen ateriaan. Kiireisempään arkeen sopii Valmisruokakassit, joissa on oman keittiömme kokkien itse valmistamaa, ravintolatasoista ruokaa. Opit uutta, säästät aikaa ja voit keskittyä muuhun tärkeään.

Tutustu ruokakasseihin

Jätä kommentti

Kommentit hyväksytään ennen julkaisemista