0

Ostoskorisi on tyhjä

Tacot Beanitillä, punakaalilla & korianterilla

lokakuu 23, 2020

Tacot Beanitillä, punakaalilla & korianterilla

Tacot Beanitillä, punakaalilla ja korianterilla
GLUTEENITON, LAKTOOSITON
Neljälle
Valmistusaika: 30 minuuttia

Erikoisvälineet: paistinpannu

AINEKSET:
1 sipuli
Öljyä paistamiseen 
1 paketti Beanit-härkäpapusuikaleita
1 paketti punaisia linssejä
1 tl juustokuminaa
1 tl paprikajauhetta
2 valkosipulinkynttä
500 g punakaalia
½ ruukku korianteria
Oliiviöljyä
1 luomulime
1 prk ranskankermaa
1 pkt tortilloja

TEE NÄIN:

1. Kuori ja pilko sipuli. Kuullota öljyssä miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia.

2. Suikaloi kaali juustohöylällä tai leikkaa ohuiksi suikaleiksi, hienonna korianteri. Laita ainekset yhteen ja valuta päälle oliiviöljyä (säästä hieman korianteria tarjoiluun). Sekoita öljy kunnolla salaatin joukkoon.

3. Raasta limen kuori, purista mehu ja sekoita ranskankerman kanssa. Mausta ripauksella suolaa ja pippuria.

4. Paista Beanit ja huuhdotut linssit yhdessä kuullotetun sipulin kanssa. Lisää puristettu valkosipuli ja mausteet. Lisää noin 1 dl vettä paistinpannuun, jotta mausteet ja Beanit sekoittuvat kunnolla.

5. Lämmitä tortillat paistinpannulla tai uunissa pakkauksen ohjeen mukaan. Jos haluat niistä rapeita, lisää pannulle hieman öljyä.

6. Täytä tortillat lämpimällä beanit-linssi-sipuliseoksella, kaalisalaatilla ja limekastikkeella. Mausta tuoreella korianterilla!

 

Tuoreet raaka-aineet ja herkulliset reseptit kotiovellesi? Ruokakasseissamme on viikoittain vaihtuvat reseptit. Voit kokeilla ja tehdä kertatilauksen tai tulla asiakkaaksemme tekemällä jatkuvan tilauksen. Ruokakassi toimitetaan tiistai-iltaisin.

Tutustu ruokakasseihin

Jätä kommentti

Kommentit hyväksytään ennen julkaisemista