Erikoisvälineet: paistinpannu
AINEKSET:
1 sipuli
Öljyä paistamiseen
1 paketti Beanit-härkäpapusuikaleita
1 paketti punaisia linssejä
1 tl juustokuminaa
1 tl paprikajauhetta
2 valkosipulinkynttä
500 g punakaalia
½ ruukku korianteria
Oliiviöljyä
1 luomulime
1 prk ranskankermaa
1 pkt tortilloja
TEE NÄIN:
1. Kuori ja pilko sipuli. Kuullota öljyssä miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia.
2. Suikaloi kaali juustohöylällä tai leikkaa ohuiksi suikaleiksi, hienonna korianteri. Laita ainekset yhteen ja valuta päälle oliiviöljyä (säästä hieman korianteria tarjoiluun). Sekoita öljy kunnolla salaatin joukkoon.
3. Raasta limen kuori, purista mehu ja sekoita ranskankerman kanssa. Mausta ripauksella suolaa ja pippuria.
4. Paista Beanit ja huuhdotut linssit yhdessä kuullotetun sipulin kanssa. Lisää puristettu valkosipuli ja mausteet. Lisää noin 1 dl vettä paistinpannuun, jotta mausteet ja Beanit sekoittuvat kunnolla.
5. Lämmitä tortillat paistinpannulla tai uunissa pakkauksen ohjeen mukaan. Jos haluat niistä rapeita, lisää pannulle hieman öljyä.
6. Täytä tortillat lämpimällä beanit-linssi-
Parempaa ja helpompaa arkea: Ruokakassimme sisältää monipuoliset reseptit sekä parhaat raaka-aineet kolmeen herkulliseen ateriaan. Kiireisempään arkeen sopii Valmisruokakassit, joissa on oman keittiömme kokkien itse valmistamaa, ravintolatasoista ruokaa. Opit uutta, säästät aikaa ja voit keskittyä muuhun tärkeään.
Tutustu ruokakasseihinKommentit hyväksytään ennen julkaisemista