0

Ostoskorisi on tyhjä

Soijakasviksia & Beanit-suikaleita

maaliskuu 05, 2020

Soijakasviksia & Beanit-suikaleita



GLUTEENITON, LAKTOOSITON 
4:lle hengelle
Valmistusaika: 35 minuuttia
Erikoisvälineet: Wokpannu & raastin

 

AINEKSET:

Jogurttikastike:
1 rkl inkivääritahnaa
2 dl maustamatonta jogurttia
1 limen hienoksi raastettu kuori
suolaa & valkopippuria

Paistokastike:
2 rkl oliiviöljyä (tai seesamiöljyä) + tilkka paistamiseen
2 valkosipulinkynttä, hienoksi raastettua
1 limen mehu
3 rkl soijakastiketta
2 tl hunajaa
1 tl kurkumaa
1 tl paprikajauhetta
1 tl cayennepippuria, tai oman maun mukaan
2 mm mustapippuria
1 pala punakaalia
100 g purjosipulia
2 pakettia Beanit-suikaleita
1 broccolia

 

TEE NÄIN:

1. Jos haluat annoksesta ruokaisamman, voit keittää lisäksi esim. riisiä/couscousta

2. Aloita jogurttikastikkeesta: Sekoita kaikki ainekset keskenään ja mausta suolalla ja valkopippurilla. Jätä jääkaappiin tekeytymään.

3. Sekoita seuraavaksi kaikki paistokastikkeen ainekset ja anna tekeytyä huoneenlämmössä sillä aikaa kun valmistat kasvikset.

4. Huuhdo ja viipaloi punakaali rouheasti. Suikaloi purjo n. 5 mm:n levyisiksi renkaiksi, erota ne ja huuhdo huolella.

5. Huuhdo broccoli ja leikkaa kukinnot 2–3 osaan. Ruskista wokpannussa kovalla lämmöllä broccoli ja Beanit-suikaleet tilkassa öljyä. Siirrä sivuun lautaselle.

6. Jatka wokissa: Kuullota punakaali ja purjo kunnes kaali ”hikoilee”.

8. Siirrä Beanit-suikaleet ja broccoli takaisin pannulle punakaalin ja purjon sekaan. Lisää paistokastike ja anna kaiken paistua yhdessä hetken.

Tarjoa hienonnetulla persiljalla ja jogurttikastikkeella.

 

Tuoreet raaka-aineet ja herkulliset reseptit kotiovellesi? Ruokakasseissamme on viikoittain vaihtuvat reseptit. Voit kokeilla ja tehdä kertatilauksen tai tulla asiakkaaksemme tekemällä jatkuvan tilauksen. Ruokakassi toimitetaan tiistai-iltaisin.

Tutustu ruokakasseihin

Jätä kommentti

Kommentit hyväksytään ennen julkaisemista