Seitankeitto juureksilla
0

Ostoskorisi on tyhjä

Seitankeitto juureksilla

helmikuu 24, 2020

Seitankeitto juureksilla



VEGAANINEN

4:lle hengelle
Valmistusaika: 30 minuuttia
 
AINEKSET:

200 g savustettuja seitanviipaleita
1 keltasipuli
2–3 valkosipulinkynttä
600 g perunaa
1,2 l vettä
2 porkkanaa
1 lanttu
2 vihannesliemikuutiota
4 laakerinlehteä
10 maustepippuria
vegaani (tai tavallinen) voi
suolaa & mustapippuria

 
Tarjoiluun: tuoretta hienonnettua persiljaa
 
TEE NÄIN:
1. Suikaloi seitanviipaleet ja ruskista keskilämmöllä paistinpannulla tilkassa oliiviöljyä. Siirrä sivuun lautaselle.
2. Viipaloi sipuli ja hienonna valkosipulinkynnet.
3. Pese (tai kuori) ja kuutioi perunat ja kaada kattilaan. Peitä vedellä ja lämmitä kiehuvaksi vihannesliemikuution kanssa. Anna kiehua hiljaa sillä aikaa, kun valmistelet juurekset.
4. Kuori ja kuutioi porkkana ja lanttu. Kuullota sipulin ja valkosipulin kanssa voissa (samalla pannulla kuin seitansuikaleet) kunnes sipuli on pehmeää, voinokareessa. Lisää perunakattilaan maustepippurin ja laakerinlehtien kanssa. Anna kiehua hiljaa 15 min kannen alla.
5. Mausta suolalla ja pippurilla ja lisää seitansuikaleet. Anna vielä kiehua 5 min.
6. Koristele keitto hienonnetulla persiljalla.

Parempaa ja helpompaa arkea: Ruokakassimme sisältää monipuoliset reseptit sekä parhaat raaka-aineet kolmeen herkulliseen ateriaan. Kiireisempään arkeen sopii Valmisruokakassit, joissa on oman keittiömme kokkien itse valmistamaa, ravintolatasoista ruokaa. Opit uutta, säästät aikaa ja voit keskittyä muuhun tärkeään.

Tutustu ruokakasseihin

Jätä kommentti

Kommentit hyväksytään ennen julkaisemista