Ruokakassimme uudistuvat!
0

Ostoskorisi on tyhjä

Ruokakassimme uudistuvat!

syyskuu 02, 2021

Ruokakassimme uudistuvat!

 

Ruokakassimme uudistuvat. Olemme muokanneet ruokakasseja saamamme asiakaspalautteen ja tekemämme asiakaskyselyn pohjalta. 

A&A Klassikkokassi

Asiakaskyselymme perusteella puolet asiakkaistamme tykkää kokata, oppia uutta ja nähdä vähän vaivaakin. Heitä varten on uutuustuote A&A Klassikkokassi eli ruokakassien kaikkien aikojen klassikosta vielä piirun verran premiumimpi versio. Meitä kiitellään aina hyvistä raaka-aineista ja tässä ne ovat paremmat kuin koskaan aikaisemmin. Mukana on tuttuun tapaan sesonkiruokaa ja klassikkoruokia karjalanpaistista coq au viniin. Osa teistä halusi palata ruokakasseissa alkuaikoihin, vastauksemme teille on parempi kuin ikinä!

A&A Uusi Arkikassi

Toinen puolikas asiakkaista hakee ruokakassista uudenlaista helppoutta keittiöhommiin. Uudessa Arkikassissa on valmiita ratkaisuja kuten kastikkeita ja aterian osia, joita Anton&Antonin ravintolakokit tekevät omassa keittiössämme. Ei eineksiä ja epäterveellisyyksiä vaan yhteisiä hyviä ruokahetkiä ja tuttuja makuja nopeasti pöytään.

Kala-kasviskassi ja Vegekassi säilyvät ennallaan. Lisäksi kaikkia kasseja saa nyt kahdessa eri koossa: pieni on mitoitettu noin kahden hengen talouteen ja iso noin 3-5 hengen talouteen.

Parempaa ja helpompaa arkea: Ruokakassimme sisältää monipuoliset reseptit sekä parhaat raaka-aineet kolmeen herkulliseen ateriaan. Kiireisempään arkeen sopii Valmisruokakassit, joissa on oman keittiömme kokkien itse valmistamaa, ravintolatasoista ruokaa. Opit uutta, säästät aikaa ja voit keskittyä muuhun tärkeään.

Tutustu ruokakasseihin

Jätä kommentti

Kommentit hyväksytään ennen julkaisemista