Ruokakassi 1-2 tunnissa kotiovelle sähköskootterilla
0

Ostoskorisi on tyhjä

Ruokakassi 1-2 tunnissa kotiovelle sähköskootterilla

marraskuu 28, 2018

Ruokakassi 1-2 tunnissa kotiovelle sähköskootterilla

 

Anton&Anton ja Posti vastaavat kuluttajien odotuksiin: Ruokakassi 1-2 tunnissa kotiovelle sähköskootterilla

 

Anton&Anton aloittaa yhteistyössä Postin kanssa verkkokaupan pikatoimitusten pilotoinnin kovimpaan sesonkiaikaan. Verkkokaupasta ostettavan Ruokakassin saa kotiin jopa 1-2 tunnin kuluttua ostosten tekemisestä. Anton&Antonin Ruokakassi kuljetetaan perille sähköskoottereilla (video). Palvelu aloitetaan Helsingin keskustassa ja palvelu laajenee kysynnän mukaan myös muihin alueisiin. Pikatoimituspalvelu mahdollistaa myös verkkokaupalle epätyypilliset heräteostokset.

 

Anton&Anton on ensimmäinen ruokakasseja pikatoimituksella tarjoava yritys Suomessa. Anton&Antonin verkkokaupasta vastaavan johtajan Hanna Jokisenmukaan asiakkaat haluavat ruokakasseille lähes yhtä nopeat toimitukset kuin valmiiden ruoka-annosten kotiin toimituksille. Jokinen kertoo ruuan verkkokaupan kasvavan noin 50 % vuosittain.

 

  • Usein ruokakassit tulee tilata muutamia päiviä aikaisemmin ennen kotiin toimittamista. Monikaan ihmisistä ei vielä aamulla tiedä, mitä ruokaa haluaa illalla tehdä itselleen, läheisilleen tai perheelleen. Asiakkaamme ovat myös tottuneet on demand-toimituksiin ravintolapuolella: Kun nälkä yllättää, tilataan kotiin valmis ruoka-annos, joka saapuu hyvin nopeasti. Nyt me voimme Postin kanssa tarjota asiakkaillemme 1-2 tunnin sisällä tilauksesta laadukkaat ja tuoreet ruoan raaka-aineet suoraan kotiovelle toimitettuna kylmäketjusta huolehtien. Uskon, että tämä palvelu kasvattaa niin meidän markkinaosuuttamme kuin asiakaskuntaamme. Haluamme olla edelläkävijä myös verkkokaupan nopeissa toimituksissa, kertoo Jokinen. 

  

Postin verkkokauppakonsepteista vastaava johtaja Ville Vasaramäkinostaa esille pikatoimitusten verkkokaupalle tuoman uuden mahdollisuuden: heräteostokset. Vasaramäki kertoo:

 

  • Tutkimusten mukaan kuluttajat haluavat entistä nopeammin verkkokauppaostokset toimitettuna kotiin ja pikatoimitukset koetaan tärkeinä. Uudella palvelulla vastaamme tarpeeseen, ostokset saa kotiin jo 1-2 tunnin päästä tilauksesta. Noudamme tilauksen joko kivijalkakaupasta tai varastolta ja toimitamme sen tilaajalleen esimerkiksi kotiin tai vaikkapa työpaikalle. Pikatoimituksia tehdään viitenä arkipäivänä kello 9-20, sekä lauantaisin.

 

Anton&Anton Ruokakassi perille hiilineutraalisti sähköskootterilla - Posti vähentää hiilidioksidipäästöjään systemaattisesti

 

Anton&Anton Ruokakassien perille viemisessä Posti testaa sveitsiläistä Kyburz-sähköskootteria. Testissä oleva DX Cargo on prototyyppi, jota Posti testaa Trafin luvalla. Postilla on jo entuudestaan yli 200 muita Kyburzin sähkörahtiskootteria normaalissa postinjakelukäytössä ympäri Suomen. Sähköskoottereista ei synny lainkaan hiilidioksidipäästöjä. Pikatoimituksiin käytettävään sähköskootteriin ja sen peräkärryyn mahtuu yli 300 kg edestä paketteja ja kaikki tavaratilat ovat lukittavat sekä mahdollistavat kylmäkuljetuksen.

 

Kuvamateriaalia: https://wetransfer.com/downloads/7c25d5732ab98cc18dd133fdf89b89e820181127174123/7b1a5bb736d1b247d539dfa39ce4afad20181127174123/f7b274

Video: https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=Z38jeIKJpSU

 

Lisätiedot ja kysymykset: Hanna Jokinen, Anton&Anton, Liiketoiminnan kehitysjohtaja, +358 (0)40 745 7453, hanna.jokinen@antonanton.fi

Parempaa ja helpompaa arkea: Ruokakassimme sisältää monipuoliset reseptit sekä parhaat raaka-aineet kolmeen herkulliseen ateriaan. Kiireisempään arkeen sopii Valmisruokakassit, joissa on oman keittiömme kokkien itse valmistamaa, ravintolatasoista ruokaa. Opit uutta, säästät aikaa ja voit keskittyä muuhun tärkeään.

Tutustu ruokakasseihin

Jätä kommentti

Kommentit hyväksytään ennen julkaisemista