Rukiiset lohipuikot & talvisalaatti
0

Ostoskorisi on tyhjä

Rukiiset lohipuikot & talvisalaatti

helmikuu 27, 2020

Rukiiset lohipuikot & talvisalaatti



LAKTOOSITON
4:lle hengelle
Valmistusaika: 35 min
Erikoisvälineet: Valkosipulipuserrin

 

AINEKSET:

päärynä
kukkakaalia
friseesalaatti 
½ dl oliiviöljyä
1 sitruuna, mehu
1 tl hunajaa
suolaa
mustapippuria
1 valkosipulin kynsi

600 g kirjolohta
1 kananmuna
suolaa
2 dl vehnäjauhoja
1 ½–2 dl ruiskorppujauhoja

 

TEE NÄIN:

1. Valmista salaatti. Kuori päärynä ja leikkaa pieniksi kuutioiksi. Pilko osa kukkakaalista pieniksi suupaloiksi. Sekoita salaatti, päärynä ja kukkakaali salaattikulhoon.
2. Valmista kastike. Sekoita oliiviöljy ja sitruunamehu. Lisää hunaja, reilu hyppysellinen suolaa ja mustapippuria sekä 1 puristettu valkosipulinkynsi. Sekoita kastike salaattiin juuri ennen tarjoilua.
3. Poista kalasta nahka ja leikkaa kala 3 cm:n paksuiksi puikoiksi.
4. Riko muna laakeaan kulhoon tai keittolautaselle, riko munan rakenne haarukalla ja mausta suolalla. Mittaa jauhot omiin astioihin.
5. Pyöritä lohipuikot ensin vehnäjauhoissa sitten kananmunassa ja lopuksi ruiskorppujauhoissa.
6. Kuumenna paistinpannulla reippaasti oliiviöljyä ja paista kalapuikot kauttaaltaan rapeiksi.
7. Tarjoa kalapuikot perunamuusin ja salaatin kera.

Parempaa ja helpompaa arkea: Ruokakassimme sisältää monipuoliset reseptit sekä parhaat raaka-aineet kolmeen herkulliseen ateriaan. Kiireisempään arkeen sopii Valmisruokakassit, joissa on oman keittiömme kokkien itse valmistamaa, ravintolatasoista ruokaa. Opit uutta, säästät aikaa ja voit keskittyä muuhun tärkeään.

Tutustu ruokakasseihin

Jätä kommentti

Kommentit hyväksytään ennen julkaisemista