Ribollita – italialainen kasviskeitto valkoisilla pavuilla
0

Ostoskorisi on tyhjä

Ribollita – italialainen kasviskeitto valkoisilla pavuilla

lokakuu 30, 2020

Ribollita – italialainen kasviskeitto valkoisilla pavuilla

 

Ribollita – italialainen kasviskeitto valkoisilla pavuilla
GLUTEENITON, VEGAANINEN
Neljälle
Valmistusaika: 35 minuuttia  

AINEKSET:
1 keltainen sipuli
4 valkosipulinkynttä
2-3 luomuporkkanaa 
1 nippu varsiselleriä
250 g punakaalia
Öljyä paistamiseen
2 purkkia luomuvalkopapuja
2 purkkia pomodorini kirsikkatomaatteja 
8 dl vettä
4 cm chiliä
2 tl suolaa ja pippuria 
Persiljaa
Tuore leipä

TEE NÄIN:

1. Laita uuni 150 asteeseen tai ota leivänpaahdin esiin.

2. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuori ja viipaloi porkkana ja selleri ohueksi. Suikaloi punakaali. Huuhdo pavut.

3. Kuullota sipuli, valkosipuli, porkkanat, selleri ja punakaali pannulla noin 5-6 minuuttia. Käytä neutraalia ruokaöljyä paistamiseen.

4. Lisää loput ainekset ja anna paistua matalalla lämmöllä 10-15 minuuttia.

5. Siivuta leipä ja paahda 4-5 minuuttia uunissa tai leivänpaahtimessa.

6. Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan. Lisää vettä, jos nestettä on haihtunut liikaa.

7. Koristele keitto tuoreella hienonnetulla persiljalla.

Tarjoa keitto paahdettujen leipäviipaleiden kera. Ne voi kastaa keittoon!

Parempaa ja helpompaa arkea: Ruokakassimme sisältää monipuoliset reseptit sekä parhaat raaka-aineet kolmeen herkulliseen ateriaan. Kiireisempään arkeen sopii Valmisruokakassit, joissa on oman keittiömme kokkien itse valmistamaa, ravintolatasoista ruokaa. Opit uutta, säästät aikaa ja voit keskittyä muuhun tärkeään.

Tutustu ruokakasseihin

Jätä kommentti

Kommentit hyväksytään ennen julkaisemista