0

Ostoskorisi on tyhjä

Rapeaa kanaa, tuoretta maissia, porkkanatikkuja & omenadippi

elokuu 28, 2020

Rapeaa kanaa, tuoretta maissia, porkkanatikkuja & omenadippi

 

Rapeaa kanaa, tuoretta maissia, porkkanatikkuja & omenadippi

LAKTOOSITON
4:lle hengelle
Valmistusaika: 35 minuuttia
Erikoisvälineet: Raastin 


AINEKSET:
n. 500 g porkkanoita
2 rkl öljyä
½ tl suolaa
(1 tl paprikajauhetta tai juustokuminaa)
4 kpl kotimaisia maissin tähkiä
2 pkt Naapurin Maalaiskanan rapeita fileeviipaleita 


Omenadippi :
1 omena
¼ ruukku persiljaa
1 prk kermaviiliä
1 tl raastettua luomusitruunan kuorta
1 rkl luomusitruunan mehua
½ tl suolaa


TEE NÄIN:

1. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.

2. Pese porkkanat ja leikkaa pituussuunnassa halki. Aseta leivinpaperille uunipellille, valuta päälle öljyä ja ripottele suolaa (sekä paprikajauhetta).

3. Irrota maissin tähkistä lehdet ja hahtuvat. Hiero tähkiin hiukan öljyä, ripottele pintaan hiukan suolaa ja laita uunipellille porkkanoiden viereen, erilleen toisistaan.

4. Paahda 20–25 minuuttia, kunnes porkkanat ja maissit ovat pehmenneet.

5. Porkkanoiden ja maissien kypsyessä valmista omenadippi. Raasta omena karkealla terällä, hienonna persilja ja sekoita jogurtin, raastetun sitruunan kuoren sekä sitruunamehun kanssa dipiksi. Mausta suolalla. Anna maustua jääkaapissa.

6. Paista maalaiskanan fileeviipaleet pannulla öljyssä rapeiksi.

Tarjoa rapeat kanafileeviipaleet porkkanatikkujen, maissin ja omenadipin kanssa. 


Vinkki! Mausta maissit kuumana maun mukaan esim. nokareella voita tai ripauksella juustokuminaa. Maissin voi nauttia haukkaamalla suoraan tähkästä tai leikkaamalla jyvät terävällä veitsellä lautaselle, pidellen tähkää pystyasennossa!

 

Tuoreet raaka-aineet ja herkulliset reseptit kotiovellesi? Ruokakasseissamme on viikoittain vaihtuvat reseptit. Voit kokeilla ja tehdä kertatilauksen tai tulla asiakkaaksemme tekemällä jatkuvan tilauksen. Ruokakassi toimitetaan tiistai-iltaisin.

Tutustu ruokakasseihin

Jätä kommentti

Kommentit hyväksytään ennen julkaisemista