0

Ostoskorisi on tyhjä

Raejuustoletut pinaatilla & perunasalaatti

heinäkuu 01, 2020

Raejuustoletut pinaatilla & perunasalaatti

 


LAKTOOSITON

4:lle hengelle
Valmistusaika: 30 minuuttia
Erikoisvälineet: Sauvasekoitin

 

AINEKSET:
1 rasia raejuustoa
4 kananmunaa
1 pss pinaattia
1 tl suolaa
½ tl pippuria
2 dl jauhoja
8-10 kpl keitettyä perunaa 
1 keltasipuli
3–5 rkl hienonnettua ruohosipulia
1 ruukku herneenversoja
1 ½ dl ranskankermaa
suolaa ja pippuria

 

TEE NÄIN:

1. Keitä ensin perunat (voit tehdä sen jo edellisenä päivänä). Jaa keitetyt perunat kahtia tai neljään osaan.

2. Suikaloi tai hienonna sipuli. Hienonna ruohosipuli, hienonna karkeasti herneenversot. Laita ainekset kulhoon perunoiden kanssa. Sekoita joukkoon ranskankerma, ripaus suolaa ja pippuria. Siirrä perunasalaatti jääkaappiin sillä aikaa, kun valmistat letut.

3. Sekoita yhteen kananmunat, pinaatti, suola, pippuri ja jauhot. Lisää raejuusto ja sekoita sauvasekoittimella.

4. Paista letut paistinpannulla tai lettupannulla voissa tai öljyssä.

5. Tarjoa raejuustoletut perunasalaatin kanssa.

Tuoreet raaka-aineet ja herkulliset reseptit kotiovellesi? Ruokakasseissamme on viikoittain vaihtuvat reseptit. Voit kokeilla ja tehdä kertatilauksen tai tulla asiakkaaksemme tekemällä jatkuvan tilauksen. Ruokakassi toimitetaan tiistai-iltaisin.

Tutustu ruokakasseihin

Jätä kommentti

Kommentit hyväksytään ennen julkaisemista