Nauti hyvästä ruoasta Ruokakassilla!

0

Ostoskorisi on tyhjä

Punajuuri-vuohenjuustoburgerit & coleslaw

heinäkuu 09, 2021

Punajuuri-vuohenjuustoburgerit & coleslaw

 

Punajuuri-vuohenjuustoburgerit & kotitekoinen coleslaw

Neljälle
Valmistusaika: 40 minuuttia
Erikoisvälineet: Uunivuoka, raastin, siivilä

Ainekset:

n. 500 g punajuuria
2 tl inkiväärimaustetta
1 keltasipuli
1 ½ –2 tl suolaa
4 kananmunaa
6 rkl perunajauhoja tai maissijauhoja
1 vuohenjuusto

1 pala kaalia
2 omenaa
1 prk jogurttia
1 tl viinietikkaa
2 rkl sinappia
1 tl hunajaa, agavesiirappia tai sokeria
½ tl suolaa & ½ tl mustapippuria 

Pussi salaattia

4 hampurilaisbriossia

Tee näin:

1. Laita uuni 225:lle asteelle ja sytytä grilli, jos käytät sitä.

2. Kuori punajuuret. Raasta hienosti puolet punajuurista ja karkeasti loput. Purista punajuurista mehut pois siivilässä. Lisää inkiväärimauste, hienonnettu sipuli, suola, maissijauhot tai perunajauhot ja kananmunat. Sekoita.

3. Muotoile taikinasta pihvit ja asettele voideltuun/öljyttyyn uunivuokaan. Paista pihvit uunissa n. 20 min (tai grillissä), pihvit ovat valmiit, kun ne ovat läpipaistuneet ja niissä on kaunis paistopinta.

4. Siivuta vuohenjuusto ja paahda pihvien kanssa uunissa muutama minuutti, kunnes saavat väriä.

5. Höylää kaali ja omena hienosti juustohöylällä tai mandoliinilla. Sekoita kulhossa kaali, omena, jogurtti, viinietikka, sinappi, hunaja, suola ja mustapippuri. Sekoita huolella ainekset keskenään, tarkista maku ja lisää mahdollisesti suolaa ja pippuria.

6. Halkaise ja lämmitä leivät joko uunissa muutama minuutti tai grillillä.

Tarjoa burgerit punajuuripihveillä, vuohenjuustolla, salaatinlehdillä ja coleslaw’lla.

ps. Voit lämmittää punajuuripihvit grillillä tai pannulla hetkeä ennen tarjoilua!

Tuoreet raaka-aineet ja herkulliset reseptit kotiovellesi? Ruokakasseissamme on viikoittain vaihtuvat reseptit. Voit kokeilla ja tehdä kertatilauksen tai tulla asiakkaaksemme tekemällä jatkuvan tilauksen. Ruokakassi toimitetaan tiistai-iltaisin.

Tutustu ruokakasseihin

Jätä kommentti

Kommentit hyväksytään ennen julkaisemista