Porsaanfile intialaisella raitalla & perunalla
0

Ostoskorisi on tyhjä

Porsaanfile intialaisella raitalla & perunalla

elokuu 28, 2020

Porsaanfile intialaisella raitalla & perunalla

 

Porsaanfile intialaisella raitalla & perunalla

GLUTEENITON, LAKTOOSITON
4:lle hengelle
Valmistusaika: 40 minuuttia 
Erikoisvälineet: Raastin, folio, paistomittari, valkosipulipuristin

AINEKSET:
550 g luomuporsaan fileetä
1 tl suolaa
2 tl pippuria
2 rkl öljyä
8–10 perunaa
1 kurkku
2 valkosipulinkynttä
½–1 dl hienonnettua minttua
2 dl kermaviiliä
½ sitruunan mehu
250 g valkokaalia
½ fenkoli
3 tomaattia
ripaus suolaa ja pippuria
oliiviöljyä

TEE NÄIN: 

1. Laita uuni 175:lle asteelle ja laita perunat kiehumaan.

2. Sekoita suola, pippuri ja öljy. Kääntele filee marinadissa ja laita uunivuokaan. Paista filee uunissa 25–30 min läpikypsäksi, kunnes lihan sisälämpötila on 70 astetta.

3. Sillä aikaa, kun liha paistuu, valmista raita. Raasta 1 kurkku, purista valkosipuli, hienonna minttu ja sekoita kermaviiliin. Lisää 2 rkl sitruunamehua ja suolaa oman maun mukaan ja sekoita.

4. Suikaloi valkokaali ja fenkoli ohuesti, valuta päälle oliiviöljyä ja sirota ripaus suolaa ja pippuria. Hiero kevyesti öljy valkokaaliin. Lohko tomaatit ja sekoita kaaliin.

Tarjoa pippuripaistettua fileetä raitan, keitetyn perunan ja salaatin kanssa. Koristele tuoreella mintulla.

Parempaa ja helpompaa arkea: Ruokakassimme sisältää monipuoliset reseptit sekä parhaat raaka-aineet kolmeen herkulliseen ateriaan. Kiireisempään arkeen sopii Valmisruokakassit, joissa on oman keittiömme kokkien itse valmistamaa, ravintolatasoista ruokaa. Opit uutta, säästät aikaa ja voit keskittyä muuhun tärkeään.

Tutustu ruokakasseihin

Jätä kommentti

Kommentit hyväksytään ennen julkaisemista