0

Ostoskorisi on tyhjä

Porsaanfile intialaisella raitalla & perunalla

elokuu 28, 2020

Porsaanfile intialaisella raitalla & perunalla

 

Porsaanfile intialaisella raitalla & perunalla

GLUTEENITON, LAKTOOSITON
4:lle hengelle
Valmistusaika: 40 minuuttia 
Erikoisvälineet: Raastin, folio, paistomittari, valkosipulipuristin

AINEKSET:
550 g luomuporsaan fileetä
1 tl suolaa
2 tl pippuria
2 rkl öljyä
8–10 perunaa
1 kurkku
2 valkosipulinkynttä
½–1 dl hienonnettua minttua
2 dl kermaviiliä
½ sitruunan mehu
250 g valkokaalia
½ fenkoli
3 tomaattia
ripaus suolaa ja pippuria
oliiviöljyä

TEE NÄIN: 

1. Laita uuni 175:lle asteelle ja laita perunat kiehumaan.

2. Sekoita suola, pippuri ja öljy. Kääntele filee marinadissa ja laita uunivuokaan. Paista filee uunissa 25–30 min läpikypsäksi, kunnes lihan sisälämpötila on 70 astetta.

3. Sillä aikaa, kun liha paistuu, valmista raita. Raasta 1 kurkku, purista valkosipuli, hienonna minttu ja sekoita kermaviiliin. Lisää 2 rkl sitruunamehua ja suolaa oman maun mukaan ja sekoita.

4. Suikaloi valkokaali ja fenkoli ohuesti, valuta päälle oliiviöljyä ja sirota ripaus suolaa ja pippuria. Hiero kevyesti öljy valkokaaliin. Lohko tomaatit ja sekoita kaaliin.

Tarjoa pippuripaistettua fileetä raitan, keitetyn perunan ja salaatin kanssa. Koristele tuoreella mintulla.

Tuoreet raaka-aineet ja herkulliset reseptit kotiovellesi? Ruokakasseissamme on viikoittain vaihtuvat reseptit. Voit kokeilla ja tehdä kertatilauksen tai tulla asiakkaaksemme tekemällä jatkuvan tilauksen. Ruokakassi toimitetaan tiistai-iltaisin.

Tutustu ruokakasseihin

Jätä kommentti

Kommentit hyväksytään ennen julkaisemista