0

Ostoskorisi on tyhjä

Pinaattiletut & tomaatti-fetasalsa

helmikuu 24, 2020

Pinaattiletut & tomaatti-fetasalsa



LAKTOOSITON
4:lle hengelle
Valmistusaika: 35 minuuttia
Erikoistarvikkeet: Sauvasekoitin, raastin

 

AINEKSET:

3 kananmunaa
3 ½ dl vehnä-, speltti- tai tattarijauhoja
4 ½ dl maitoa
1 pkt pinaattia
½ tl suolaa

1 rasia kirsikkatomaatteja
1 pkt fetaa
½ ruukku lehtipersiljaa
1 rkl oliiviöljyä
1 tl punaviinietikkaa

Ripaus pippuria

 

TEE NÄIN:

1. Valmista lettutaikina. Riko kananmunat kulhoon ja lisää pinaattilehdet. Lisää maito ja suola. Aja seos tasaiseksi sauvasekoittimella ja lisää jauhot pienissä erissä sekoittaen. Jos on aikaa, anna taikinan turvota 15–30 minuuttia.

2. Huuhdo ja puolita kirsikkatomaatit, hienonna persilja ja murusta fetajuusto. Sekoita kulhossa ja mausta kevyesti oliiviöljyllä, punaviinietikalla ja pippurilla.

3. Paista lettutaikinasta ohukaisia pienellä paistinpannulla tai lettuja lettupannulla.

Tarjoile pinaattiletut feta-tomaattisalsan kera.

 

Tuoreet raaka-aineet ja herkulliset reseptit kotiovellesi? Ruokakasseissamme on viikoittain vaihtuvat reseptit. Voit kokeilla ja tehdä kertatilauksen tai tulla asiakkaaksemme tekemällä jatkuvan tilauksen. Ruokakassi toimitetaan tiistai-iltaisin.

Tutustu ruokakasseihin

Jätä kommentti

Kommentit hyväksytään ennen julkaisemista