Pho-keitto tofulla, paksoilla ja herkkusienillä
0

Ostoskorisi on tyhjä

Pho-keitto tofulla, paksoilla ja herkkusienillä

heinäkuu 08, 2020

pho-keitto vietnamilainen Anton&Anton resepti

 

MAIDOTON
4:lle hengelle
Valmistusaika: 35 min.
Erikoisvälineet: Lävikkö

 

AINEKSET:

1 l kasvislientä  
3–4 cm inkivääriä 
3 valkosipulin kynttä 
1 sitruunaruoho 
1 tl fenkolin siemeniä
hyppysellinen kanelia
1 pkt riisinuudeleita
2 herkkusientä
600 g Mama mems luomutofua 
1 paksoi
1 ruukku korianteria 
1 rkl soijaa
1 lime, lohkoina 
1 chili
(2–4 kananmunaa, jos haluat) 

 

TEE NÄIN:

1. Valmista kasvisliemi kattilassa. Kuori ja viipaloi inkivääri ja valkosipulin kynnet. Puolita sitruunaruoho pituussuunnassa ja lisää liemeen. Lisää myös fenkolin siemenet, kaneli ja 1 rkl soijakastiketta. Anna kiehua hiljaa sillä aikaa, kun valmistat muut ainekset.

2. Kuutioi tofu pieniksi paloiksi ja hienonna korianteri. Pilko sienet hieman pienemmiksi. Jos paksoi on kovin suuri, leikkaa se paloiksi.

3. Siivilöi liemi ja kaada takaisin kattilaan, Nosta paksoit ja sienet liemeen ja anna kiehua 5 minuuttia.

4. Hienonna chili pieneksi ja lisää omaan kulhoon.

5. Valmista nuudelit paketin ohjeen mukaan ja valuta.

6. Kokoa neljään annoskulhoon tai keittolautaselle nuudeleita ja tofua. Kaada päälle kiehuvan kuumaa lientä, lisää hienonnetut yrtit ja mausta limen mehulla ja chilillä oman maun mukaan. 

Vinkki: Jos haluat keitosta täyttävämmänvoit lisätä keittoon puolitettuja keitettyjä kananmunia.

 

Parempaa ja helpompaa arkea: Ruokakassimme sisältää monipuoliset reseptit sekä parhaat raaka-aineet kolmeen herkulliseen ateriaan. Kiireisempään arkeen sopii Valmisruokakassit, joissa on oman keittiömme kokkien itse valmistamaa, ravintolatasoista ruokaa. Opit uutta, säästät aikaa ja voit keskittyä muuhun tärkeään.

Tutustu ruokakasseihin

Jätä kommentti

Kommentit hyväksytään ennen julkaisemista