Pasta al limone, sitruunapastaa paistetulla kirjolohella
0

Ostoskorisi on tyhjä

Pasta al limone, sitruunapastaa paistetulla kirjolohella

lokakuu 29, 2021

Pasta al limone, sitruunapastaa paistetulla kirjolohella


Pasta al limone, sitruunapastaa paistetulla kirjolohella 

LAKTOOSITON
Neljälle
Valmistusaika: 25–30 minuuttia

Ainekset:

4 rkl voita 
2 puristettua valkosipulinkynttä
2 dl kermaa
1 luomusitruuna (kuori ja mehu)
2 dl pastan keitinvettä
1/2 - 1 dl raastettua parmesaania

2 pkt tuorepastaa (á 250 g)
500-600 g kirjolohta

halutessasi herneenversoja tai mitä tahansa yrttejä 

 

Tee Pasta al limone näin:

1. Laita uuni kuumenemaan 180 asteeseen.

2. Laita kala uunivuokaan tai leivinpaperin päälle uunipellille nahkapuoli alaspäin. Mausta kevyesti suolalla. Voit halutessasi viipaloida kalan annospaloiksi ennen uuniin laittamista. Paista kalaa uunissa noin 15–20 minuuttia.

3. Laita vesi kiehumaan tilavaan kattilaan. Lisää ripaus suolaa.

4. Laita voi paistinpannulle ja purista joukkoon valkosipulinkynnet. Kuullota sipulia keskilämmöllä muutama minuutti. Varo, ettei sipuli pala. Pese sillä aikaa hyvin luomusitruuna ja raasta sen kuori.

5. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

6. Lisää paistinpannulle kerma, sitruunan kuori ja mehu, pastan keitinvesi ja juustoraaste. Sekoita.

7. Kaada pannulle keitetyt pastat.

Tarjoile sitruunapasta paistetun kirjolohen kanssa ja koristele annokset herneenversoilla. 

Tuoreet raaka-aineet ja herkulliset reseptit kotiovellesi? Ruokakasseissamme on viikoittain vaihtuvat reseptit. Voit kokeilla ja tehdä kertatilauksen tai tulla asiakkaaksemme tekemällä jatkuvan tilauksen. Ruokakassi toimitetaan tiistai-iltaisin.

Tutustu ruokakasseihin

Jätä kommentti

Kommentit hyväksytään ennen julkaisemista