Pasta al limone, sitruunapastaa paistetulla kirjolohella
LAKTOOSITON
Neljälle
Valmistusaika: 25–30 minuuttia
Ainekset:
4 rkl voita
2 puristettua valkosipulinkynttä
2 dl kermaa
1 luomusitruuna (kuori ja mehu)
2 dl pastan keitinvettä
1/2 - 1 dl raastettua parmesaania
2 pkt tuorepastaa (á 250 g)
500-600 g kirjolohta
halutessasi herneenversoja tai mitä tahansa yrttejä
Tee Pasta al limone näin:
1. Laita uuni kuumenemaan 180 asteeseen.
2. Laita kala uunivuokaan tai leivinpaperin päälle uunipellille nahkapuoli alaspäin. Mausta kevyesti suolalla. Voit halutessasi viipaloida kalan annospaloiksi ennen uuniin laittamista. Paista kalaa uunissa noin 15–20 minuuttia.
3. Laita vesi kiehumaan tilavaan kattilaan. Lisää ripaus suolaa.
4. Laita voi paistinpannulle ja purista joukkoon valkosipulinkynnet. Kuullota sipulia keskilämmöllä muutama minuutti. Varo, ettei sipuli pala. Pese sillä aikaa hyvin luomusitruuna ja raasta sen kuori.
5. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
6. Lisää paistinpannulle kerma, sitruunan kuori ja mehu, pastan keitinvesi ja juustoraaste. Sekoita.
7. Kaada pannulle keitetyt pastat.
Tarjoile sitruunapasta paistetun kirjolohen kanssa ja koristele annokset herneenversoilla.
Parempaa ja helpompaa arkea: Ruokakassimme sisältää monipuoliset reseptit sekä parhaat raaka-aineet kolmeen herkulliseen ateriaan. Kiireisempään arkeen sopii Valmisruokakassit, joissa on oman keittiömme kokkien itse valmistamaa, ravintolatasoista ruokaa. Opit uutta, säästät aikaa ja voit keskittyä muuhun tärkeään.
Tutustu ruokakasseihinKommentit hyväksytään ennen julkaisemista