Parhaat aamut alkavat kookoksella
0

Ostoskorisi on tyhjä

Parhaat aamut alkavat kookoksella

syyskuu 07, 2017

Parhaat aamut alkavat kookoksella

En ole koskaan ajatellut itseäni erityisen helposti addiktoituvana ihmisenä, mutta hiljattain olen joutunut myöntämään itsessäni tämänkin heikkouden. Olen nimittäin jäänyt auttamattomasti koukkuun, eikä paluuta enää ole. 

 

Onneksi toisinaan addiktioilla on positiivisiakin puolia. Tänään oli nimittäin ensimmäinen aamu pitkään aikaan kun nousin sängystä iloisena ja ilman sen suurempaa taistelua. Se johtui tietenkin siitä, että olin koko yön innokkaana odottanut aamiaista. Kookoksista aamiaista.

 

Harvest Moonin kookosjogurtit ovat itselleni uusi tuttavuus, mutta meistä tuli välittömästi sydänystäviä. Näitä syödessä tuntuu kuin vetäisi juustokakkua aamiaiseksi, ja sehän sattuu olemaan yksi lempiharrastuksistani.

 

Jääkaappini onkin nyt pullollaan kaikkia mahdollisia makuja ja lasken täällä jo sekunteja huomisaamun herkutteluhetkeen, kun vuorossa on mango & maracuja!

 

- Jerry Kivelä

 

Kirjoittajan matkassa pääset vilkaisemaan nuoren töölöläismiehen elämään ja keittiöön. Jerryn kirjoituksista voit löytää kokeilunhaluisia ja huumorintajuisia reseptejä, ruoka-ainevinkkejä, ravintola-suosituksia sekä elämänmakuista narratiivia.

Tuoreet raaka-aineet ja herkulliset reseptit kotiovellesi? Ruokakasseissamme on viikoittain vaihtuvat reseptit. Voit kokeilla ja tehdä kertatilauksen tai tulla asiakkaaksemme tekemällä jatkuvan tilauksen. Ruokakassi toimitetaan tiistai-iltaisin.

Tutustu ruokakasseihin

Jätä kommentti

Kommentit hyväksytään ennen julkaisemista