0

Ostoskorisi on tyhjä

Paprikakeitto valkosipulissa paistetuilla voipavuilla

Maaliskuu 29, 2019

Paprikakeitto valkosipulissa paistetuilla voipavuilla

 

Valmistusaika: 25–35 minuuttia

 

Ainekset:

  • 2 punaista paprikaa
  • 1 keltainen paprika
  • 2 valkosipulin kynttä, hienonnettu
  • 1 porkkana
  • 1 rlk oliiviöljyä
  • 1 rkl tomaattipyreetä
  • 6-7 dl kana- tai vihanneslientä
  • 1 purkki ranskankermaa
  • suolaa ja pippuria
  • 1 rkl valkoviinietikkaa
  • 1 purkki voipapuja
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 2 valkosipulinkynttä, hienonnettu
  • 1/2 ruukku persiljaa

 

Puolita paprikat ja poista siemenet. Kuutioi paprika. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuutioi porkkana. Kuullota kaikki kasvikset oliiviöljyssä kattilassa. Lisää tomaattipyree ja kuullota muutama minuutti.

 

Lisää liemi ja keitä n. 10 minuuttia tai kunnes porkkanat ovat pehmeitä. Sekoita keitto sauvasekoittimella tasaiseksi. Lisää ranskankerma ja lämmitä kiehuvaksi. Mausta suolalla, pippurilla ja viinietikalla.

 

Voipavut: Valuta vesi voipavuista. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Lämmitä oliiviöljy paistinpannussa ja kuullota pavut valkosipulin kanssa kunnes pavut saavat hieman väriä. Leikkaa persiljaa pavuille.

 

Tarjoa: Paprikakeittoa papuseoksella!


Jätä kommentti

Kommentit hyväksytään ennen julkaisemista