Paistettua lohta ja paahdettua parsakaalia
0

Ostoskorisi on tyhjä

Paistettua lohta ja paahdettua parsakaalia

syyskuu 17, 2020

Paistettua lohta ja paahdettua parsakaalia

 

Paistettua lohta, perunamuusia ja paahdettua parsakaalia
GLUTEENITON
4:lle hengelle
Valmistusaika: 40 minuuttia
Keittiövälineet: Uunivuoka, paistinpannu

AINEKSET:
1 parsakaali
1 kg luomu perunaa
2-2 ½ dl maitoa
100 g voita
600 g lohta
n. 1 rkl suolaa
1 tl sokeria
Voita paistamiseen
1 ruukku villirucolaa
(1 valkosipulinkynsi)
1 prk auringonkukansiemeniä
Öljyä

TEE NÄIN:

1. Kuumenna uuni 180 asteeseen. Pilko parsakaali pienehköiksi paloiksi ja siirrä uunivuokaan. Mausta öljyllä ja suolalla. Paahda uunin yläosassa 20-25 minuuttia.

2. Kuori ja pilko perunat sopiviksi paloiksi. Keitä suolatussa vedessä 10-15 min kunnes peruna on kypsä.

3. Ota lohi esille ja ripottele sokerilla ja suolalla. Voit laittaa reilummin suolaa kalan paksummalle kohdalle. Paista sen jälkeen voissa kuumassa pannussa.

4. Kun perunat ovat kypsät, kaada keitinvesi pois ja soseuta perunat. Laita kattila takaisin levylle ja lisää voita ja maitoa. Sekoita kunnes voi sulaa ja saat pehmeän ja sopivan paksuisen muusin. Mausta suolalla (1/2–1 tl).

5. Purista 1 valkosipulinkynsi 2 rkl öljyyn ja sekoita paahdetun parsakaalin kanssa. Lisää vielä rucola ja viimeistele auringonkukansiemenillä. 

Tarjoa lohi, muusin, paahdetun parsakaalin ja rucolan kanssa.

Vinkki! Voit myös hyöryttää parsakaalin, tarjoa silloin rucola erikseen. 

Parempaa ja helpompaa arkea: Ruokakassimme sisältää monipuoliset reseptit sekä parhaat raaka-aineet kolmeen herkulliseen ateriaan. Kiireisempään arkeen sopii Valmisruokakassit, joissa on oman keittiömme kokkien itse valmistamaa, ravintolatasoista ruokaa. Opit uutta, säästät aikaa ja voit keskittyä muuhun tärkeään.

Tutustu ruokakasseihin

Jätä kommentti

Kommentit hyväksytään ennen julkaisemista