0

Ostoskorisi on tyhjä

Paistettu kaali-jauhelihapannu riisillä

syyskuu 25, 2020

Paistettu kaali-jauhelihapannu riisillä

 

Paistettu kaali-lihapannu riisillä & fenkolisalaatti
GLUTEENITON, LAKTOOSITON
2:lle hengelle
Valmistusaika: 30 minuuttia
Erikoisvälineet: Paistinpannu, kattila


AINEKSET:

250 g kaalia
½ punasipuli 
1 valkosipulinkynsi
voita (paistamiseen)
300 g luomujauhelihaa
½ - 1 tl suolaa
2-3 hyppysellistä valkopippuria (tai pippuria)
½ dl ruokakermaa 
Siirappia (tai hunajaa tai fariinisokeria)
2 annosta riisiä
1 fenkoli 
2-3 tillin vartta
2-3 rkl sitruunamehua
Oliiviöljyä, suolaa & pippuria

 

TEE NÄIN:

1. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.

2. Suikaloi kaali ja pilko sipuli pieniksi paloiksi. Paista pannussa puristetun valkosipulin ja 2-3 rkl voin kanssa, noin 2-3 minuuttia korkealla lämmöllä kunnes kaali on pehmennyt.

4. Lisää paistinpannulle jauheliha, ja paista se. Kun jauheliha on kypsää, lisää ½ -1 tl suolaa ja valkopippuria. Lisää myös ½ dl kermaa.

5. Anna hautua hetki keskilämmöllä, välillä sekoittaen.

6. Sillä välin höylää ohuesti fenkoli, hienonna sekaan 2-3 tillin vartta, sekoita joukkoon sitruunamehu ja oliiviöljy ja mausta fenkolisalaatti suolalla ja pippurilla maun mukaan.

7. Lisää keitetty riisi pannuun, sekoita, tarkista maku, ja viimeistele vielä kevyesti siirapilla! Voit myös tarjoilla riisin erikseen.

Tarjoa kaali-jauhelihapannu fenkolisalaatin ja survottujen puolukoiden kanssa!

Tuoreet raaka-aineet ja herkulliset reseptit kotiovellesi? Ruokakasseissamme on viikoittain vaihtuvat reseptit. Voit kokeilla ja tehdä kertatilauksen tai tulla asiakkaaksemme tekemällä jatkuvan tilauksen. Ruokakassi toimitetaan tiistai-iltaisin.

Tutustu ruokakasseihin

Jätä kommentti

Kommentit hyväksytään ennen julkaisemista