Iskeeko paniikki kun pitäisi keksiä nopeasti jotain pikkusuolaista tarjottavaa? Ei hätää, ota iisisti ja paista juustoa uunissa!
Ainekset:
1 pyöreä Camembert-juusto laatikossaan
1rkl oliiviöljyä
hyppysellinen mustapippuria ja valkosipulijauhetta
Töki juuston pintaan reikiä veitsellä, voitele öljyllä ja ripottele päälle hieman pippuria ja valkosipulijauhetta tai viipaloitua tuoretta valkosipulia. Paista 220-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia ja tarjoile rapean leivän ja viikunahillon kera!
- Jerry Kivelä
Kirjoittajan matkassa pääset vilkaisemaan nuoren töölöläismiehen elämään ja keittiöön. Jerryn kirjoituksista voit löytää kokeilunhaluisia ja huumorintajuisia reseptejä, ruoka-ainevinkkejä, ravintola-suosituksia sekä elämänmakuista narratiivia.
Parempaa ja helpompaa arkea: Ruokakassimme sisältää monipuoliset reseptit sekä parhaat raaka-aineet kolmeen herkulliseen ateriaan. Kiireisempään arkeen sopii Valmisruokakassit, joissa on oman keittiömme kokkien itse valmistamaa, ravintolatasoista ruokaa. Opit uutta, säästät aikaa ja voit keskittyä muuhun tärkeään.
Tutustu ruokakasseihinKommentit hyväksytään ennen julkaisemista