Paahdettu tomaattikastike ricottajuustolla ja tuorepastalla
0

Ostoskorisi on tyhjä

Paahdettu tomaattikastike ricottajuustolla ja tuorepastalla

marraskuu 12, 2021

Paahdettu tomaattikastike ricottajuustolla ja tuorepastalla

 

Paahdettu tomaattikastike ricottajuustolla ja tuorepastalla

Neljälle
Valmistusaika: 35-40 min

Ainekset:

6 tomaattia
4 valkosipulinkynttä
½ chili 
1 tl suolaa & pippuria
2 rkl öljyä 
1 prk ricottajuustoa 


2 pkt tuorepastaa 

Lisukkeeksi esimerkiksi tuoreita herneen- tai auringonkukan versoja
Oliviiöljyä
 

Tee näin:

1. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen, kiertoilmauuni noin 180 asteeseen.

2. Huuhtele tomaatit ja leikkaa lohkoiksi sekä hienonna chili. Laita ainekset uunivuokaan. Lisää vuokaan myös kuorimattomat valkosipulinkynnet.

3. Lorauta uunivuokaan öljyä ja mausta suolalla ja pippurilla. Kääntele tomaatteja ja valkosipulinkynsiä uunivuoassa. Paista uunissa noin 20–25 minuuttia tai kunnes tomaatit ovat saaneet väriä ja valkosipulinkynnet pehmenneet.

4. Kuori varovasti lämpimät valkosipulinkynnet tai purista ne ulos kuoristaan. Laita valkosipulit ja paahdetut tomaatit kulhoon tai mikseriin ja soseuta sileäksi.

5. Kaada sose paistinpannulle ja lämmitä miedolla lämmöllä. Sekoita joukkoon ricottajuusto.

6. Keitä pasta reilusti suolatussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Ota 1 dl pastan keitinvettä ja lisää paistinpannulle kastikkeen joukkoon. Ota pastat liedeltä 1–2 minuuttia ennen keittoajan päättymistä.

7. Sekoita keitetty pasta paistinpannulle tomaattikastikkeen joukkoon ja anna tekeytyä valmiiksi.

Koristele annokset esimerkiksi tuoreilla versoilla ja ripottele päälle oliiviöljyä.



Parempaa ja helpompaa arkea: Ruokakassimme sisältää monipuoliset reseptit sekä parhaat raaka-aineet kolmeen herkulliseen ateriaan. Kiireisempään arkeen sopii Valmisruokakassit, joissa on oman keittiömme kokkien itse valmistamaa, ravintolatasoista ruokaa. Opit uutta, säästät aikaa ja voit keskittyä muuhun tärkeään.

Tutustu ruokakasseihin

Jätä kommentti

Kommentit hyväksytään ennen julkaisemista