0

Ostoskorisi on tyhjä

Nopea one pot kirjolohi-tomaattipasta

lokakuu 02, 2020

Nopea one pot kirjolohi-tomaattipasta

 

Nopea one pot kirjolohi-tomaattipasta
LAKTOOSITON
4:lle hengelle
Valmistusaika: 25 minuuttia

 

AINEKSET:
500 g nahatonta kirjolohifileetä
suolaa
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
½ kesäkurpitsa
1 rkl öljyä
n. 350 g pastaa
1 litra vettä
1 tlk säilöttyjä kirsikkatomaatteja
1 ½ kasvisliemikuutiota
½ rkl sokeria
1 rkl viinietikkaa (tai sitruunan mehua)
mustapippuria
1/3 ruukku persiljaa
Gran Castelli juustoraastetta

 

TEE NÄIN:

1. Pyyhi ensin kirjolohifilee ja ripottele sille hiukan suolaa. Jätä odottamaan.

2. Hienonna sipuli ja valkosipulin kynsi. Leikkaa puolikas kesäkurpitsa pieniksi kuutioiksi.

3. Kuumenna öljy kattilassa ja paista sipuleita sekä kesäkurpitsoja noin 5 minuuttia.

4. Lisää kattilaan pasta, vesi, säilötyt kirsikkatomaatit (huuhtele tölkki tilkalla vettä ja lisää joukkoon), kasvisliemi, sokeri ja viinietikka. Laita kansi päälle ja kuumenna kiehuvaksi. Laske lämpö keskilämmölle ja keitä välillä sekoittaen 10 minuuttia.

5. Kuutioi kirjolohifilee reiluiksi paloiksi. Lisää kattilaan ja anna porista vielä noin 5 minuuttia, kunnes pasta on napakan kypsää.

6. Ota kattila pois liedeltä ja anna vetäytyä ilman kantta muutaman minuutin. Mausta maun mukaan mustapippurilla.

Tarjoa pasta hienonnetulla persiljalla viimeisteltynä juustoraasteen kanssa.

Vinkki! Jos kaapista löytyy oliiveja tai aurinkokuivattuja tomaatteja, ne sopivat hienosti tämän pastan joukkoon. Lisää samaan aikaan pastan kanssa!

Tuoreet raaka-aineet ja herkulliset reseptit kotiovellesi? Ruokakasseissamme on viikoittain vaihtuvat reseptit. Voit kokeilla ja tehdä kertatilauksen tai tulla asiakkaaksemme tekemällä jatkuvan tilauksen. Ruokakassi toimitetaan tiistai-iltaisin.

Tutustu ruokakasseihin

Jätä kommentti

Kommentit hyväksytään ennen julkaisemista