Nizzansalaatti savusilakoilla
0

Ostoskorisi on tyhjä

Nizzansalaatti savusilakoilla

kesäkuu 01, 2017

Nizzansalaatti savusilakoilla

Valmistusaika:35-40 minuuttia

  

Ainekset 4 hengelle:

  • 400 g keitettyä varhaisperunaa
  • 4 kovaksi keitettyä kananmunaa
  • 400-500 g savusilakkaa
  • 250 g haricot-papuja
  • 3 tomaattia
  • 1 punasipuli
  • 2 tl kapriksia
  • 3 rkl hienonnettua tilliä
  • 4 rkl oliiviöljyä
  • ½ rkl balsamiviinietikkaa
  • sormisuolaa ja mustapippuria

 

 

 

  1. Pese ja keitä perunat suolatussa vedessä.
  2. Paloittele perunat.
  3. Perkaa savusilakka. Poista nahka ja leikkaa irti pienet fileepalat selkäruodon molemmin puolin.
  4. Puhdista pavut ja keitä suolatussa vedessä n. 5 minuuttia. Keitä kananmunat 7–8 minuuttia.
  5. Paloittele pavut ja tomaatit ja viipaloi sipuli.
  6. Sekoita perunat, pavut, tomaatit, sipuli, tilli, öljy ja balsamietikka.

 

Tarjoa: Laita salaatti tarjoilukulhoon ja ripottele päälle kapris ja viimeistele lohkotuilla tai puolitetuilla kananmunilla ja peratulla savusilakalla.

Parempaa ja helpompaa arkea: Ruokakassimme sisältää monipuoliset reseptit sekä parhaat raaka-aineet kolmeen herkulliseen ateriaan. Kiireisempään arkeen sopii Valmisruokakassit, joissa on oman keittiömme kokkien itse valmistamaa, ravintolatasoista ruokaa. Opit uutta, säästät aikaa ja voit keskittyä muuhun tärkeään.

Tutustu ruokakasseihin

Jätä kommentti

Kommentit hyväksytään ennen julkaisemista