Nauti hyvästä ruoasta Ruokakassilla!

0

Ostoskorisi on tyhjä

Mustapapupihvit bulgurilla ja punakaalisalaatilla

huhtikuu 08, 2021

Mustapapupihvit bulgurilla ja punakaalisalaatilla

 

Vegaaniset mustapapupihvit bulgurilla ja punakaalisalaatilla 

VEGAANINEN
Neljälle 
Valmistusaika: 40 min

Ainekset:

1 sipuli
4 valkosipulikynttä
4 cm chiliä
4 rkl tomaattipyrettä
Öljyä paistamiseen
2 pkt mustapapuja
2 dl ryynejä (esim. kaura tai ruis)
2 tl suolaa
2 tl paprika- tai savupaprikajauhetta

4 annosta bulguria
250 g punakaalia
1 omena
½-1 tl sokeria
½-1 tl suolaa
2 rkl oliiviöljyä
2 rkl persiljaa

1 kurkku & keltainen paprika

Valkosipulikastike:

½ prk Planti Cooking Fraiche
1½-2 valkosipulinkynttä
2 rkl persiljaa


Tee näin:

1. Valmista ensin taikinaseos pihvejä varten. Hienonna sipuli, valkosipuli ja chili, lisää pannulle tomaattipyreen ja öljyn kanssa. Paista paistinpannulla sekoittaen noin 5 minuuttia.

2. Huuhtele sillä aikaa mustapavut ja hienonna muusiksi haarukalla tai sauvasekoittimella. Sekoita mustapapumuusin joukkoon ryynit, suola ja mausteet. Lisää paistettu sipuliseos papujen sekaan. Mittaa 2 rkl vettä paistinpannulle, huljuttele hieman ja kaada sitten vesi pannulta papuseokseen, sekoita ja anna vetäytyä 5-10 minuuttia.

3. Keitä bulgur pakkauksen ohjeen mukaan.

4. Suikaloi punakaali ja omena, hiero sekaan suolaa ja sokeria. Ripottele päälle oliiviöljyä ja koristele hienonnetulla persiljalla.

5. Muotoile taikinaseoksesta pihvejä ja paista lämpimällä paistinpannulla öljyssä. Paista 2-3 minuuttia per puoli tai kunnes pihvissä on kullanruskea paistopinta.

Tarjoa mustapapupihvit bulgurin, valkosipulikastikkeen ja punakaalisalaatin kanssa! 

Tuoreet raaka-aineet ja herkulliset reseptit kotiovellesi? Ruokakasseissamme on viikoittain vaihtuvat reseptit. Voit kokeilla ja tehdä kertatilauksen tai tulla asiakkaaksemme tekemällä jatkuvan tilauksen. Ruokakassi toimitetaan tiistai-iltaisin.

Tutustu ruokakasseihin

Jätä kommentti

Kommentit hyväksytään ennen julkaisemista