Mama Mems -tuoretofua maapähkinäkastikkeessa & riisiä
GLUTEENITON, MAIDOTON
4:lle hengelle
Valmistusaika: 40 minuuttia
Keittiövälineet: paistinpannu, kattila
AINEKSET:
1 pkt luomu tofua, Mama mems
1 keltainen sipuli
2 valkosipulikynttä
1 parsakaali
4 rkl maapähkinävoita
4 dl kookosmaitoa
4 annosta riisiä
1 pss salaattia
1 kurkku
2 päärynää
Oliiviöljyä tai seesamiöljyä
Suolaa & pippuria
TEE NÄIN:
1. Aloita puristamalla tofusta ylimääräinen neste: laita esim lautasen alle, talouspaperiin käärittynä. Anna puristua 5-10 min.
2. Hienonna sipuli, purista valkosipuli ja paista pehmeäksi öljyssä.
3. Laita sipuli sivuun. Kuutioi tofu ja paista rapeaksi. Paloittele samalla parsakaali pienemmiksi paloiksi.
4. Sekoita maapähkinävoi kookosmaitoon ja kaada paistinpannulle yhdessä tofun, paistetun sipulin ja parsakaalin kanssa. Anna hautua.
5. Keitä riisi pakkauksen ohjeiden mukaan.
6. Revi salaatti, viipaloi kurkku ja päärynät ja sekoita yhteen salaatiksi. Mausta maun mukaan esim. oliiviöljyllä tai seesamiöljyllä, suolalla ja pippurilla.
Tarjoa keitetty riisi tofun, kastikkeen ja vihersalaatin kanssa.
Tuoreet raaka-aineet ja herkulliset reseptit kotiovellesi? Ruokakasseissamme on viikoittain vaihtuvat reseptit. Voit kokeilla ja tehdä kertatilauksen tai tulla asiakkaaksemme tekemällä jatkuvan tilauksen. Ruokakassi toimitetaan tiistai-iltaisin.
Tutustu ruokakasseihinKommentit hyväksytään ennen julkaisemista