0

Ostoskorisi on tyhjä

Leivitetyt kanafileet hölskytyskurkuilla

lokakuu 30, 2020

anton&anton ruokakassi reseptit

 

Leivitetyt kanafileet hölskytyskurkuilla
LAKTOOSITON
Neljälle
Valmistusaika: 30 minuuttia   
Erikoistarvikkeet: Paistinpannu, uunipelti

AINEKSET:
Luomu basmatiriisiä neljälle
1 kasvis- tai kanaliemikuutio
1 pkt Naapurin maalaiskanan rapeita fileeviipaleita
Öljyä paistamiseen

Hölskytyskurkut:

1 kurkku
½ ruukku tilliä  
1 rkl sokeria
¼ rkl suolaa
1 rkl viinietikkaa tai väkiviinaetikkaa

TEE NÄIN:

1. Valmista basmatiriisi ohjeen mukaan. Murusta kiehuvan veden joukkoon liemikuutio.

2. Valmista seuraavaksi hölskytyskurkut. Leikkaa kurkku ohuiksi siivuiksi ja hienonna tilli. Laita tilavan kannellisen purkin pohjalle sokeri, suola sekä etikka ja lisää päälle vuoron perään kurkkusiivuja ja tillisilppua. Ravista reippaasti ja jätä maustumaan.

3. Kuumenna pannussa öljyä ja paista fileeviipaleet molemmin puolin kullanruskeiksi ja rapeiksi. Ota pannulta ja leikkaa siivuiksi.

4. Kokoa annoskulhojen pohjalle riisiä ja päälle siivutettuja rapeita fileeviipaileita.

Tarjoa rapeat kanafileet riisin ja hölskytyskurkkujen kanssa.

 

Tuoreet raaka-aineet ja herkulliset reseptit kotiovellesi? Ruokakasseissamme on viikoittain vaihtuvat reseptit. Voit kokeilla ja tehdä kertatilauksen tai tulla asiakkaaksemme tekemällä jatkuvan tilauksen. Ruokakassi toimitetaan tiistai-iltaisin.

Tutustu ruokakasseihin

Jätä kommentti

Kommentit hyväksytään ennen julkaisemista