* tai nyhtistä
Valmista pääsiäispöytään maukas lampaanpaisti ja tarjoa yrttisen salsa verde -kastikkeen kanssa.
8-10:lle hengelle
Ainekset:
Poista veitsellä paistista jänteet, ja laita paisti uunivuokaan. Silppua yrtit ja sekoita oliiviöljyn, murskattujen valkosipulinkynsien ja balsamico-siirapin kanssa. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Hiero sekoitus paistin pintaan. Anna marinoitua yli yön.
Laita uuni 150 asteelle. Paista liha kunnes lihan sisälämpötila on noin 60 astetta. Anna lihan vetäytyä alumiinifolioon kääräistynä noin puoli tuntia ennen leikkaamista. Tarjoa salsa verden ja paahdettujen juuresten kanssa.
Vinkki! Liha voidaan myös paistaa 125-asteisessa uunissa, jolloin lopputulos on mehevämpi.
Salsa verde:
Lisää kaikki ainekset monitoimikoneeseen tai käytä sauvasekoitinta. Sekoita karkeaksi seokseksi. Mausta suolalla ja pippurilla.
Parempaa ja helpompaa arkea: Ruokakassimme sisältää monipuoliset reseptit sekä parhaat raaka-aineet kolmeen herkulliseen ateriaan. Kiireisempään arkeen sopii Valmisruokakassit, joissa on oman keittiömme kokkien itse valmistamaa, ravintolatasoista ruokaa. Opit uutta, säästät aikaa ja voit keskittyä muuhun tärkeään.
Tutustu ruokakasseihinKommentit hyväksytään ennen julkaisemista