Kukkakaalikeitto parmesaanijuustolla

Kukkakaalikeitto parmesaanijuustolla

Valmistusaika: 30-35 minuuttia

 

Ainekset 4 hengelle:

  • 1 keskikokoinen tai iso kukkakaali
  • 1 iso jauhoinen peruna
  • 5 dl kasvislientä
  • 4 dl kevytmaitoa
  • suolaa, cayennepippuria
  • ½ dl parmesaanijuustoa, raastettuna 

 

Jaa kukkakaali kimpuiksi ja kuori ja kuutioi peruna. Kiehauta kasvisliemi ja keitä perunat liemessä noin 10 minuuttia. Lisää maito ja kukkakaali.

Keitä hiljaisella tulella noin 10 minuuttia. Sekoita keitto tasaiseksi sauvasekoittimella ja lisää raastettu parmesaani. Mausta suolalla ja cayennepippurilla. Valuta hieman oliiviöljyä keitolle ennen tarjoilua.

Tarjoile: Kevyt ja samettinen kukkakaalikeitto parmesaanin kera! 

0 kommenttia

Kirjoita kommentti

Kommentit hyväksytään ennen julkaisua