Kreikkalainen tomaattikeitto
0

Ostoskorisi on tyhjä

Kreikkalainen tomaattikeitto

heinäkuu 02, 2020

Kreikkalainen tomaattikeitto



MAIDOTON

4:lle hengelle

Valmistusaika: 30 minuuttia
Erikoisvälineet: Sauvasekoitin

 

AINEKSET:
1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
1 rkl öljyä
1 prk säilöttyjä kirsikkatomaatteja
1 prk punaisia linssejä
1 prk valkoisia papuja
8–9 kpl aurinkokuivattuja tomaatteja
7 dl vettä
½ tl suolaa
½ tl mustapippuria
2 tl sokeria (tai hunajaa)
1 pkt Violife kreikkalainen feta
½ ruukku hienonnettua ruohosipulia


TEE NÄIN:

1. Kuori ja paloittele sipuli sekä halutessasi valkosipulin kynnet. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota sipuleita hetki.

2. Lisää säilötyt kirsikkatomaatit, aurinkokuivatut tomaatit, valutetut linssit ja pavut sekä vesi. Keitä noin 10 minuuttia.

3. Lisää suola, mustapippuri, sokeri ja kreikkalainen feta ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi. Maista ja lisää tarvittaessa suolaa.

4. Tarjoa keitto tuoreen leivän kanssa. 

Parempaa ja helpompaa arkea: Ruokakassimme sisältää monipuoliset reseptit sekä parhaat raaka-aineet kolmeen herkulliseen ateriaan. Kiireisempään arkeen sopii Valmisruokakassit, joissa on oman keittiömme kokkien itse valmistamaa, ravintolatasoista ruokaa. Opit uutta, säästät aikaa ja voit keskittyä muuhun tärkeään.

Tutustu ruokakasseihin

Jätä kommentti

Kommentit hyväksytään ennen julkaisemista