Valmistusaika: 30 minuuttia
Erikoisvälineet: Sauvasekoitin
AINEKSET:
1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
1 rkl öljyä
1 prk säilöttyjä kirsikkatomaatteja
1 prk punaisia linssejä
1 prk valkoisia papuja
8–9 kpl aurinkokuivattuja tomaatteja
7 dl vettä
½ tl suolaa
½ tl mustapippuria
2 tl sokeria (tai hunajaa)
1 pkt Violife kreikkalainen feta
½ ruukku hienonnettua ruohosipulia
TEE NÄIN:
1. Kuori ja paloittele sipuli sekä halutessasi valkosipulin kynnet. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota sipuleita hetki.
2. Lisää säilötyt kirsikkatomaatit, aurinkokuivatut tomaatit, valutetut linssit ja pavut sekä vesi. Keitä noin 10 minuuttia.
3. Lisää suola, mustapippuri, sokeri ja kreikkalainen feta ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi. Maista ja lisää tarvittaessa suolaa.
4. Tarjoa keitto tuoreen leivän kanssa.
Parempaa ja helpompaa arkea: Ruokakassimme sisältää monipuoliset reseptit sekä parhaat raaka-aineet kolmeen herkulliseen ateriaan. Kiireisempään arkeen sopii Valmisruokakassit, joissa on oman keittiömme kokkien itse valmistamaa, ravintolatasoista ruokaa. Opit uutta, säästät aikaa ja voit keskittyä muuhun tärkeään.
Tutustu ruokakasseihinKommentit hyväksytään ennen julkaisemista