Kesäkurpitsakeitto vuohenjuustolla
Neljälle
Valmistusaika 30 minuuttia
Ainekset:
2 kesäkurpitsaa
1 keltainen sipuli
2 rkl voita
vettä
1 kasvisliemikuutio
Suolaa & mustapippuria
1 pkt vuohenjuustoa
½ ruukkua persiljaa
Tee näin:
1. Huuhdo ja kuutioi kesäkurpitsa. Hienonna sipuli.
2. Sulata voi kattilassa ja lisää sipuli ja kesäkurpitsa. Kuullota hetki voissa pehmeiksi. Lisää kasvisliemikuutio, katso että vihannekset jäävät veden alleja anna hautua kannen alla noin 20 minuuttia.
3. Murenna tai siivuta juusto pienemmiksi paloiksi. Pilko persilja.
4. Soseuta kattilassa oleva keitto sauvasekoittimella. Mausta suolalla ja pippurilla.
5. Viimeistele keittoannos vuohenjuustolla ja persiljalla.
Tarjoile kesäkurpitsakeitto tuoreen leivän kanssa.
Parempaa ja helpompaa arkea: Ruokakassimme sisältää monipuoliset reseptit sekä parhaat raaka-aineet kolmeen herkulliseen ateriaan. Kiireisempään arkeen sopii Valmisruokakassit, joissa on oman keittiömme kokkien itse valmistamaa, ravintolatasoista ruokaa. Opit uutta, säästät aikaa ja voit keskittyä muuhun tärkeään.
Tutustu ruokakasseihinKommentit hyväksytään ennen julkaisemista