Kesäkurpitsakeitto basilikalla ja vuohenjuustolla

Kesäkurpitsakeitto basilikalla ja vuohenjuustolla

Valmistusaika: 25–35 min

 

Ainekset 4 hengelle:

  • noin 800 g kesäkurpitsaa
  • 1 sipuli
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 rkl voita
  • 7 dl vihanneslientä
  • 2 dl kermaa
  • ½ dl basilikaa
  • ½ vuohenjuusto

 

  1. Huuhdo ja kuutioi kesäkurpitsa. Hienonna sipuli ja valkosipuli.
  2. Sulata voi kattilassa ja lisää sipulit ja kesäkurpitsa. Kuullota hetki voissa pehmeiksi. Lisää vihannesliemi ja anna hautua noin 20 minuuttia.
  3. Lisää kermaa, 1 dl basilikaa ja vuohenjuustoa.
  4. Sekoita sauvasekoittimella. Mausta suolalla ja pippurilla. 

 

Tarjoa: Revi reilusti tuoretta basilikaa keitolle ja tarjoa keitto leivän kanssa!

 

0 kommenttia

Kirjoita kommentti

Kommentit hyväksytään ennen julkaisua