Kermaviililohi bulgursalaatilla
0

Ostoskorisi on tyhjä

Kermaviililohi bulgursalaatilla

syyskuu 04, 2020

Kermaviililohi bulgursalaatilla

 

Kermaviililohi omenalla ja mintulla maustetulla bulgursalaatilla
LAKTOOSITON
Valmistusaika: 35 minuuttia
Erikoisvälineet: Uunivuoka, raastin

AINEKSET:
4 annosta bulguria
½ ruukku minttua
2 luomuomenaa
1 keltasipuli
3 rkl oliiviöljyä
suolaa ja pippuria
550 g lohta
½–1 sitruuna 
2 dl kermaviiliä
2 tl tillimaustetta(ei pakollinen)
1 tl suolaa & 1 tl pippuria
250 g valkokaalia
Öljyä, suolaa & pippuria

TEE NÄIN:
1. Laita kevyesti suolattua vettä kiehumaan ja laita uuni 200:lle asteelle.

2. Leikkaa lohi annospaloihin, ja sirota kevyesti suolaa päälle.

3. Sekoita yhteen sitruunamehu ja raastettu kuori, kermaviili, tillimauste, 1 tl suolaa ja 1 tl pippuria.

4. Keitä bulgur pakkauksen ohjeiden mukaan.

5. Laita lohi uunivuokaan ja kaada kermaviiliseos päälle. Paista uunissa 20–25 min, riippuen lohipalojen koosta.

6. Sillä välin, kun bulgur ja lohi kypsyvät, huuhdo ja viipaloi ohuesti omena, hienonna sipuli ja minttu.

7. Kun bulgur on valmis, lisää siihen omena, minttu, hakattu sipuli ja oliiviöljy. Mausta maun mukaan suolalla ja pippurilla. Bulgursalaatin voi tarjoa haaleana tai kylmänä.

8. Suikaloi ohuesti kaali ja sekoita joukkoon öljy, ripaus suolaa ja pippuria.

Tarjoa kermaviililohi bulgursalaatin ja kaalisalaatin kanssa.

Vinkki! Bulgursalaattiin voit lisätä mitä tahansa kaapista löytyviä kasviksia.

Parempaa ja helpompaa arkea: Ruokakassimme sisältää monipuoliset reseptit sekä parhaat raaka-aineet kolmeen herkulliseen ateriaan. Kiireisempään arkeen sopii Valmisruokakassit, joissa on oman keittiömme kokkien itse valmistamaa, ravintolatasoista ruokaa. Opit uutta, säästät aikaa ja voit keskittyä muuhun tärkeään.

Tutustu ruokakasseihin

Jätä kommentti

Kommentit hyväksytään ennen julkaisemista