0

Ostoskorisi on tyhjä

Kana-nektariinisalaatti paistetulla halloumi-juustolla

Heinäkuu 06, 2017

Kana-nektariinisalaatti paistetulla halloumi-juustolla

Valmistusaika:n. 20 minuuttia

 

Ainekset 4 hengelle:

  • 2 kanan rintafilettä
  • 1 halloumi
  • 1 kurkku
  • 2 salaattia
  • 3 nektariinia
  • öljyä
  • suolaa ja pippuria

 

 

Salaattikastike:

  • 1 kermaviili
  • 1 rkl rypsiöljyä
  • 1 rkl hunajaa
  • 1 rkl valkoviinietikkaa
  • 1 rkl currya
  • 2 mm suolaa

 

 

  1.  Suikaloi rintafileet ja paista öljyssä paistinpannussa n. 5 minuuttia kunnes ovat läpikypsiä. Mausta suolalla ja pippurilla ja anna jäähtyä.
  2. Revi salaatti. Poista kivet nektariineista ja leikkaa lohkoiksi. Kuori ja puolita kurkku, koverra siemenet kurkusta. Leikkaa kurkusta puolikuun muotoisia viipaleita.
  3. Sekoita salaattikastikkeen ainekset.
  4. Viipaloi halloumi ja paista palat paistinpannussa öljyssä.
  5.  Sekoita fileesuikaleet salaatin, nektariinin ja kurkun kanssa ja asettele päälle halloumiviipaleet. Viimeistele salaattikastikkeella.

 

Tarjoa: Raikas kana-nektariinisalaatti paistetun halloumin kanssa. 


Jätä kommentti

Kommentit hyväksytään ennen julkaisemista