0

Ostoskorisi on tyhjä

Jauhelihavartaat fetalla ja satokauden uunijuurekset

lokakuu 15, 2020

Jauhelihavartaat fetalla ja satokauden uunijuurekset

 

Jauhelihavartaat fetalla ja satokauden uunijuurekset
GLUTEENITON, LAKTOOSITON
Neljälle
Valmistusaika: 45 minuuttia

AINEKSET:

1 palsternakka
1 ps luomu porkkanoita
2 punajuurta
1 rkl öljyä
1⁄2 tl suolaa
1⁄2 tl mustapippuria
(1⁄2 tl juustokuminaa)

500 g luomu naudanjauhelihaa
1 luomu kananmuna
1⁄2 pkt fetaa
3⁄4 tl suolaa
1⁄2 tl mustapippuria
2-3 oksaa oreganoa hienonnettuna varrastikkuja

 

TEE NÄIN:

1. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen.

2. Kuori ja paloittele pieniksi kuutioiksi tai tikuiksi palsternakka, porkkanat ja punajuuret. Laita juurekset uunipelille leivinpaperin päälle. Lisää öljy sekä mausteet ja kääntele ne lastalla juuresten joukkoon. Paista noin 10 minuuttia.

3. Sekoita jauheliha, kananmuna, feta, suola, mustapippuri ja oregano tasaiseksi massaksi. Muotoile massa kostutetuin käsin varrastikkujen (8 kpl) ympärille vartaiksi. Voit muotoilla massasta ns. kebakot ilman varrastikkuja.

4. Laita vartaat uunijuuresten päälle ja jatka paistamista noin 10-15 minuuttia.

Tarjoa luomu jauhelihavartaat uunijuuresten kanssa.

Tuoreet raaka-aineet ja herkulliset reseptit kotiovellesi? Ruokakasseissamme on viikoittain vaihtuvat reseptit. Voit kokeilla ja tehdä kertatilauksen tai tulla asiakkaaksemme tekemällä jatkuvan tilauksen. Ruokakassi toimitetaan tiistai-iltaisin.

Tutustu ruokakasseihin

Jätä kommentti

Kommentit hyväksytään ennen julkaisemista