Japanilainen ramen-keitto kanalla ja tattarinuudeleilla
0

Ostoskorisi on tyhjä

Japanilainen ramen-keitto kanalla ja tattarinuudeleilla

syyskuu 16, 2021

Japanilainen ramen-keitto kanalla ja tattarinuudeleilla

 

Japanilainen ramen-keitto kanalla ja tattarinuudeleilla 

LAKTOOSITON
Neljälle
Valmistusaika: 30 minuuttia

Ramen-keiton ainekset:

1 pkt (400 g) kanafileitä
1 rkl riisiviini- tai valkoviinietikkaa 
¾ tl suolaa tai 1 rkl soijaa
½ tl mustapippuria
öljyä paistamiseen (esim. rypsi- tai seesamöljy)
1 pkt soba-nuudeleita
1 pkt pak choita
1 punainen chili
1 prk Sooci ramen-lientä
(mausteeksi soijaa, seesaminsiemeniä)

Tee ramen-keitto näin: 

1. Laita kanat maustumaan. Sekoita kulhossa viinietikka, suola tai soija ja mustapippuri. Lisää kanat ja kääntele mausteet hyvin kanoihin. Voit myös laittaa mausteet kanojen joukkoon pakkaukseen.

2. Keitä nuudelit suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan kypsäksi. Valuta ja huuhtele viileällä vedellä.

3. Nuudeleiden kiehuessa irrota pak choin lehdet toisistaan ja pese huolellisesti. Suikaloi lehdet rapeaa tyveä myöten. Leikkaa chilistä renkaita.

4. Laita ramen-liemi kuumenemaan kattilaan.

5. Paista kanat paistinpannussa öljyssä kypsäksi. Nosta pannulta ja leikkaa ohuehkoiksi siivuiksi.

6. Jaa nuudelit, kanat ja pak choit annoskulhoihin. Kaada kuhunkin kulhoon noin 2 ½ dl kuumaa lientä. Viimeistele maun mukaan chilillä. Mausta halutessasi tilkalla (riisi)viinietikkaa ja soijaa sekä seesaminsiemenillä.

Tuoreet raaka-aineet ja herkulliset reseptit kotiovellesi? Ruokakasseissamme on viikoittain vaihtuvat reseptit. Voit kokeilla ja tehdä kertatilauksen tai tulla asiakkaaksemme tekemällä jatkuvan tilauksen. Ruokakassi toimitetaan tiistai-iltaisin.

Tutustu ruokakasseihin

Jätä kommentti

Kommentit hyväksytään ennen julkaisemista