Huijarin lehtipihvit, keitetyt perunat & salaattivartaat
0

Ostoskorisi on tyhjä

Huijarin lehtipihvit, keitetyt perunat & salaattivartaat

toukokuu 21, 2021

Huijarin lehtipihvit, keitetyt perunat & salaattivartaat


Huijarin lehtipihvit, keitetyt perunat & salaattivartaat
LAKTOOSITON, GLUTEENITON
Neljälle
Valmistusaika: 30-35 minuuttia

Ainekset:

Vajaa ps perunoita
500 g luomu naudanjauhelihaa
1 tl valkosipulijauhetta
¾ tl suolaa
½ tl mustapippuria
4-5 oksaa oreganoa
öljyä paistamiseen

Salaattivartaat:

1 ruukku salaattia
1 kurkku
4 kpl varrastikkuja

 

Tee näin: 

1. Laita koko pussillinen perunoita kiehumaan tilavaan kattilaan. 

2. Sekoita valkosipulijauhe, suola, mustapippuri ja hienonnettu oregano jauhelihan joukkoon. Vaivaa käsin tiiviiksi massaksi. Anna seistä hetken.

3. Huuhtele salaatti ja leikkaa kurkku reiluiksi paloiksi. Pujota vartaisiin vuorotellen pieniä nippuja salaattia ja kurkun paloja.

4. Jaa jauhelihamassa neljään osaan. Pyöritä kustakin pallo. Painele jauhelihapallot yksi kerrallaan kahden leivinpaperin välissä aivan ohueksi pihviksi. Voit käyttää myös kaulinta. Irrota varovasti päällimmäinen leivinpaperi.

5. Kuumenna öljy paistinpannussa. Kippaa pihvi varovasti pannulle leivinpaperin avulla ja paista molemmilta puolin noin 1 minuutin ajan. Käännä varovasti leveällä lastalla. Siirrä kypsä pihvi lautaselle kannen tai folion alle odottamaan. Tee samalla tavalla kaikki neljä pihviä.

Tarjoa huijarin lehtipihvit keitettyjen perunoiden ja salaattivartaiden kanssa. 

VINKKI! Anna lapsille tehtäväksi valmistaa salaattivartaat. Salaatti maistuu lapsille paremmin, kun valmistuksessa on saanut olla itse mukana ja se tarjoillaan hauskassa muodossa!  

Parempaa ja helpompaa arkea: Ruokakassimme sisältää monipuoliset reseptit sekä parhaat raaka-aineet kolmeen herkulliseen ateriaan. Kiireisempään arkeen sopii Valmisruokakassit, joissa on oman keittiömme kokkien itse valmistamaa, ravintolatasoista ruokaa. Opit uutta, säästät aikaa ja voit keskittyä muuhun tärkeään.

Tutustu ruokakasseihin

Jätä kommentti

Kommentit hyväksytään ennen julkaisemista