Grön frittata med fetaost

Grön frittata med fetaost

Tillagningstid: 30 minuter

 

Ingredienser för 4 personer:

  • 1 ask spent
  • 2 msk olja
  • 1 fänkål
  • 1 stånd färsk broccoli
  • 6 ägg
  • 1 dl mjölk
  • ½ tsk salt
  • 1 krm vitpeppar
  • 100 g fetaost
  • 1 sallad
  • 1 paprika
  • salladsdressing

 

  1. Skiva fänkålen och låt den fräsa i olja i ett par minuter.
  2. Dela broccolin i buketter, koka dem i några minuter i saltat vatten i kastrull.
  3. Sätt broccolin och fänkålen i stekpannan och lägg i spenatbladen (sköljda).
  4. Vispa ihop äggen med salt, peppar och mjölk. Häll smeten över grönsakerna i stekpannan.
  5. Lägg i fetaost i tunna skivor. Låt omeletten stelna i pannan på svag värme med lock på.
  6. Tärna paprikan. Blanda ihop salladen med den tärnade paprikan i en skål. Smaksätt med salladsdressing enligt smak.

Tarjoa: Fräsch, grön frittata med sallad!

0 kommenttia

Kirjoita kommentti

Kommentit hyväksytään ennen julkaisua