0

Ostoskorisi on tyhjä

Fetalla maustetut lihapullat ruusukaalilla ja bulgurilla

lokakuu 15, 2020

Fetalla maustetut lihapullat ruusukaalilla ja bulgurilla

 

Fetalla maustetut lihapullat ruusukaalilla ja bulgurilla
LAKTOOSITON
Neljälle
Valmistusaika: 35-40 minuuttia 
Erikoisvälineet: uunivuoka/pelti, kattila

AINEKSET:

600 g luomujauhelihaa
1-2 tl suolaa ja pippuria
1 paketti fetajuustoa
4 kananmunaa
1 paketti ruusukaalia
Öljyä 
4 annosta bulguria
2-3 oksaa korianteria

Porkkanatsatsiki:

2 ½ dl kermaviiliä
2-3  luomuporkkanaa
2 valkosipulinkynttä

TEE NÄIN:

1. Laita uuni 200 asteeseen ja laita kevyesti suolattu vesi kiehumaan bulguria varten.

2. Poista ruusukaaleista kannat ja puolita ne, huuhtele hyvin ja ripottele päälle öljyä ja suolaa.

3. Sekoita massaksi jauheliha, suola ja pippuri, murennettu fetajuusto ja kananmunat. Pyöritä massasta lihapullia ja laita ne pellille. Jos massa tarttuu sormiin, huuhtele kädet kylmällä vedellä ennen lihapullien pyörittelyä.

4. Laita ruusukaalin puolikkaat samalle pellille lihapullien kanssa ja paista 15-20 minuuttia riippuen lihapullien koosta.

5. Kun lihapullat paistuvat uunissa, valmista bulgur pakkauksen ohjeen mukaan.

6. Hienonna korianteri ja sekoita keitetyn bulgurin joukkoon.

7. Valmista porkkanatsatsiki. Raasta porkkana ja sekoita kermaviilin joukkoon porkkanaraaste ja puristetut valkosipulinkynnet.

Tarjoile uunissa paistetut lihapullat ruusukaalien, bulgurin ja porkkanatsatsikin kanssa.

 

Tuoreet raaka-aineet ja herkulliset reseptit kotiovellesi? Ruokakasseissamme on viikoittain vaihtuvat reseptit. Voit kokeilla ja tehdä kertatilauksen tai tulla asiakkaaksemme tekemällä jatkuvan tilauksen. Ruokakassi toimitetaan tiistai-iltaisin.

Tutustu ruokakasseihin

Jätä kommentti

Kommentit hyväksytään ennen julkaisemista