GLUTEENITON, LAKTOOSITON
Neljälle
Valmistusaika: 35 minuuttia
Erikoisvälineet: paistin- tai wokkipannu, kattila
AINEKSET:
4 annosta punaista luomuriisiä
Suolaa
2 valkosipulinkynttä
2 pakettia luomupapusekoitusta
1 sipuli
2-3 porkkanaa
1 paprika
1 ruukku mustakaalia
Öljyä
3 tl hunajaa
1 rasia kirsikkatomaatteja
1 prk kermaviiliä
3 rkl oliiviöljyä
1 lime
TEE NÄIN:
1. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan (keittoaika 25-30 minuuttia, anna riisin vetäytyä 5-10 minuuttia ennen tarjoilua).
2. Kuori porkkana ja leikkaa porkkana ja paprika suikaleiksi. Irrota ja hienonna mustakaalin lehdet ruukusta.
3. Laita vihannekset (ei mustakaalia) paistin- tai wokkipannuun sekä pieni tilkka öljyä ja ripaus hunajaa. Paista 2-3 minuuttia.
4. Huuhtele pavut ja lisää pannulle, purista sekaan valkosipulinkynsi ja sekoita mustakaali joukkoon. Anna lämmön olla päällä ja sekoita.
5. Puolita kirsikkatomaatit ja lisää viimeisenä pannulle.
6. Sekoita kermaviili, limen mehu, ripaus suolaa ja pippuria kastikkeeksi.
7. Laita kulhon pohjalle riisiä, asettele päällepapuwokkia ja mustakaalia ja mausta limekermaviilikastikkeella.
Parempaa ja helpompaa arkea: Ruokakassimme sisältää monipuoliset reseptit sekä parhaat raaka-aineet kolmeen herkulliseen ateriaan. Kiireisempään arkeen sopii Valmisruokakassit, joissa on oman keittiömme kokkien itse valmistamaa, ravintolatasoista ruokaa. Opit uutta, säästät aikaa ja voit keskittyä muuhun tärkeään.
Tutustu ruokakasseihinKommentit hyväksytään ennen julkaisemista