Blinejä paahdetusta juuriselleristä leväkaviaarilla, punasipulilla ja kaura-ranskankermalla
VEGAANINEN
Neljälle
Valmistusaika: 45 minuuttia
Keittiövälineet: Veitsi, leikkuulauta, uunipelti, leivinpaperi, paistinpannu ja -lasta
Ainekset:
n. 700 g kokonaisia juurisellereitä
rypsiöljyä
suolaa
Lisukkeet:
1 punasipuli
1 prk Oatly kaura ranskankerma
1 prk leväkaviaaria
tuoretta tilliä
1. Laita uuni 200:lle asteelle. Kuori juurisellerit ja leikkaa 1 ½ cm:n paksuiksi viipaleiksi.
2. Hiero kauttaaltaan viipaleisiin öljyä ja mausta suolalla. Asettele uunipellille ja paahda uunissa n. 25 min, tai kunnes ovat pehmeitä.
3. Lämmitä öljyä paistinpannulla ja paista viipaleet erissä molemmin puolin kunnes saavat kauniin kullanruskean pinnan. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
Lisuke:
Kuori ja hienonna punasipuli. Lisää selleriviipaleille punasipulia, kauraranskankermaa, leväkaviaaria ja tuoretta tilliä. Nauti!
Tuoreet raaka-aineet ja herkulliset reseptit kotiovellesi? Ruokakasseissamme on viikoittain vaihtuvat reseptit. Voit kokeilla ja tehdä kertatilauksen tai tulla asiakkaaksemme tekemällä jatkuvan tilauksen. Ruokakassi toimitetaan tiistai-iltaisin.
Tutustu ruokakasseihinKommentit hyväksytään ennen julkaisemista