Blinejä paahdetusta juuriselleristä
0

Ostoskorisi on tyhjä

Blinejä paahdetusta juuriselleristä

joulukuu 11, 2020

vegaaninen blinit anton&anton joulu

 

Blinejä paahdetusta juuriselleristä leväkaviaarilla, punasipulilla ja kaura-ranskankermalla

VEGAANINEN
Neljälle
Valmistusaika: 45 minuuttia
Keittiövälineet: Veitsi, leikkuulauta, uunipelti, leivinpaperi, paistinpannu ja -lasta

Ainekset:
n. 700 g kokonaisia juurisellereitä
rypsiöljyä
suolaa

Lisukkeet:
1 punasipuli
1 prk Oatly kaura ranskankerma
1 prk leväkaviaaria
tuoretta tilliä

1. Laita uuni 200:lle asteelle. Kuori juurisellerit ja leikkaa 1 ½ cm:n paksuiksi viipaleiksi.

2. Hiero kauttaaltaan viipaleisiin öljyä ja mausta suolalla. Asettele uunipellille ja paahda uunissa n. 25 min, tai kunnes ovat pehmeitä.

3. Lämmitä öljyä paistinpannulla ja paista viipaleet erissä molemmin puolin kunnes saavat kauniin kullanruskean pinnan. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Lisuke:

Kuori ja hienonna punasipuli. Lisää selleriviipaleille punasipulia, kauraranskankermaa, leväkaviaaria ja tuoretta tilliä. Nauti!

Parempaa ja helpompaa arkea: Ruokakassimme sisältää monipuoliset reseptit sekä parhaat raaka-aineet kolmeen herkulliseen ateriaan. Kiireisempään arkeen sopii Valmisruokakassit, joissa on oman keittiömme kokkien itse valmistamaa, ravintolatasoista ruokaa. Opit uutta, säästät aikaa ja voit keskittyä muuhun tärkeään.

Tutustu ruokakasseihin

Jätä kommentti

Kommentit hyväksytään ennen julkaisemista