0

Ostoskorisi on tyhjä

Beanit-nuudeliwokki ja sweet&sour -kastiketta

syyskuu 04, 2020

Beanit-nuudeliwokki ja sweet&sour -kastiketta

 

Beanit-nuudeliwokki ja sweet&sour -kastiketta 
MAIDOTON
Valmistusaika: 30 minuuttia

 

AINEKSET:
2/3 pkt munanuudeleita
öljyä paistamiseen
1 pkt Beanit-härkäpapusuikaletta
1-2 porkkanaa
1 pala (n. 500g) kaalia
1 valkosipulin kynsi
2 ½ rkl tummaa soijakastiketta
½ dl vettä
2 tl sokeria (tai hunajaa)
3 luomu kananmunaa
1/2 ruukku korianteria (myös varret)
1 prk A&A keittiön sweet&sour -kastiketta

 

TEE NÄIN:
1. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan, huuhtele, valuta ja jätä odottamaan.

2. Suikaloi pesty kaali ja porkkana ohuiksi suikaleiksi tai siivuiksi (esim. veitsellä tai vihannesmandoliinilla). Hienonna valkosipulin kynsi.

3. Kuumenna tilkka öljyä korkeareunaisessa paistinpannussa ja paista Beanit-härkäpapusuikaleita muutama minuutti. Siirrä beanit esim. kulhoon odottamaan.

4. Kuumenna tarvittaessa hiukan lisää öljyä, lisää pannulle porkkanat ja paista muutama minuutti. Lisää kaali ja paista noin 5 minuuttia. Lisää lopuksi valkosipuli, 2 rkl soijakastiketta sekä vesi ja kääntele muutama minuutti. Siirrä kaalit ja porkkanat beanitin kanssa kulhoon.

5. Kuumenna tilkka öljyä pannussa ja lisää kananmunat sekä ½ rkl soijakastiketta. Anna hyytyä noin puoli minuuttia, koko ajan sekoittaen, ja lisää nuudelit. (Voit leikata nuudeleita keittiösaksilla lyhyemmiksi ja helpommin syötäviksi.) Sekoita kananmunat kunnolla nuudelien joukkoon ja kääntele lopuksi sekaan beanit-kasvisseos.

Tarjoa Beanit-nuudeliwokki hienonnetun korianterin ja sweet&sour kastikkeen kanssa.

Vinkki! Jos pannusi reunat eivät tunnu riittävän, voit myös sekoittaa beanit-kasvisseoksen ja nuudelit laakeassa kulhosta!

 

Tuoreet raaka-aineet ja herkulliset reseptit kotiovellesi? Ruokakasseissamme on viikoittain vaihtuvat reseptit. Voit kokeilla ja tehdä kertatilauksen tai tulla asiakkaaksemme tekemällä jatkuvan tilauksen. Ruokakassi toimitetaan tiistai-iltaisin.

Tutustu ruokakasseihin

Jätä kommentti

Kommentit hyväksytään ennen julkaisemista