Avaamme pian uuden ajan elintarvikekioskin

Avaamme pian uuden ajan elintarvikekioskin

huhtikuu 09, 2018

Avaamme pian uuden ajan elintarvikekioskin

 

Ensimmäinen A&A Kioski aukeaa huhtikuussa Lasipalatsiin Forumin puolelle ja toinen vähän myöhemmin Kallioon.

 

A&A Kioskilta saa hyvän omatunnon valmisruokaa, jota voi syödä heti lennossa, pian toimistolla tai myöhemmin illalla kotona.

 

A&A Kioskin ruoka on ihan oikeiden kokkien ihan oikeassa keittiössä tekemää. Sitä tehdään samalla ruokafilosofialla kuin Anton&Anton on aina toiminut. Ihmisiä autetaan syömään omien ruokavalioidensa puitteissa mahdollisimman eettistä ruokaa: uusia ruokia, tuoreita raaka-aineita, paljon kasviksia, vain luomulihaa, lähituottajien laatua, kauneutta ja kaikesta tästä johtuen – hyvältä maistuvaa.

 

Uusien kioskien myötä uudistuu myös Anton&Antonin ilme. Kilpailevat ruokakaupat ovat kehittyneet ulkoasunsa osalta ja nyt moni muukin on mustavalkoinen. Toisin oli silloin, kun ensimmäinen Anton&Anton avattiin vuonna 2008. Silloin inspiraatiota haettiin vanhan ajan korttelikaupoista.

 

Nyt kysyttiin, millainen on tulevaisuuden elintarvikekioski? Uudet raikkaat värit tulevat näkymään sekä sisustuksessa, pakkauksissa että viestinnässä. Meille ilmeen uusiminen on luonnollista, sillä uskomme enemmän yllätyksiin kuin toistoon.

 

 

Tuoreet raaka-aineet ja herkulliset reseptit kotiovellesi? Ruokakasseissamme on viikoittain vaihtuvat reseptit. Voit kokeilla ja tehdä kertatilauksen tai tulla asiakkaaksemme tekemällä jatkuvan tilauksen. Ruokakassi toimitetaan tiistai-iltaisin.

Tutustu ruokakasseihin

Jätä kommentti

Kommentit hyväksytään ennen julkaisemista