Ajankohtaista: Uusia jälleenmyyjiä
0

Ostoskorisi on tyhjä

Ajankohtaista: Uusia jälleenmyyjiä

maaliskuu 18, 2019

Ajankohtaista: Uusia jälleenmyyjiä

Aloitamme yhteistyön kahden uuden jälleenmyyjän kanssa. Olemme todella iloisia, sillä hyvän ruoan ilosanoma leviää ja tuotteemme ovat yhä useamman saatavilla. 

Löydät Anton&Anton oman keittiön kokkien tekemää ruokaa K-market Lönkan Herkusta ja Kauppahalli24 -verkkokaupasta. Valikoima kattaa useita tuotteita kuten aamiaistuotteita, välipaloja, salaatteja ja lämpimiä ruoka-annoksia. Tästä näet Kauppahalli24 -verkkokaupan valikoiman.

"Haluan kauppiaana mahdollistaa asiakkaidemme arvovalintoja. Anton&Anton tuotteissa ilmentyvät tuoreus, lähiruoka, terveellisyys ja vastuullisuus. Nämä ovat myös Lönkan Herkussa tärkeitä arvoja, joiden päivittäisestä toteutuksesta myös minulle kauppiaana tulee hyvä mieli." 

K-market Lönkan Herkun kauppias Sami Mustonen 

Parempaa ja helpompaa arkea: Ruokakassimme sisältää monipuoliset reseptit sekä parhaat raaka-aineet kolmeen herkulliseen ateriaan. Kiireisempään arkeen sopii Valmisruokakassit, joissa on oman keittiömme kokkien itse valmistamaa, ravintolatasoista ruokaa. Opit uutta, säästät aikaa ja voit keskittyä muuhun tärkeään.

Tutustu ruokakasseihin

Jätä kommentti

Kommentit hyväksytään ennen julkaisemista