0

Ostoskorisi on tyhjä

A&A Ullanlinna uudistui

Kesäkuu 18, 2019

A&A Ullanlinna uudistui

 

Niin usein olemme kuulleet asiakkaidemme sanovan ”Voisipa tänne jäädä”. Anton&Anton Ullanlinna on nyt ruokakauppa, jonne voit jäädä myös syömään, juomaan ja viihtymään. Kaupasta löydät tuoretta lihaa, kalaa, leipää, leikkeleitä, juustoja ja maitotuotteita – kuten ennenkin. Osta perunoita tai syö meidän perunasalaattia.

Uuden konseptin myötä omasta keittiöstämme tulee entistä laajempi valikoima valmisruokaa, pääpaino kasvisruoissa. Tarjoamme päivittäin aamiaista, lounasta ja klo 15 jälkeen alkavan menun. Brunssiakin saa, aina lauantaisin! Voit myös nauttia pienpanimoluesta, kuplivasta tai natuviineistä. Fiilistele ja istahda vaikka hetkeksi Vuorimiehenkadulla olevalle terassille.

Osa ruoasta valmistetaan keittiössämme Järvenpäässä, jossa Pauliina Palos vastaa toiminnasta. Iso Roballa toimineesta MAT-ravintolasta tuttu Anna Sörensson, vastaa Ullanlinnassa ruokapuolesta. A&A Ullanlinnassa tarjoiltavat ruoat ovat Pauliinan ja Annan käsialaa.

Annan ajatuksia ruoasta ja uudesta A&A konseptista:

”Olen kokki, joka jatkuvasti etsii uusia makuja ja elämyksiä. Luonnolliset raaka-aineet ovat tie hyvään ruokaan. Valmistan ruoat ilman oikopolkuja. Pidän ruoasta, joka on rustiikkista, maanläheistä eikä liian konstailevaa. Yksi vavhvuuksistani on, että onnistun eri makujen yhdistämisessä. Makuyhdistelmiä, jotka yllättävät ja joissa on paljon makua. Olen esteetikko, joka haluaa tarjoiltavan ja syötävän ruoan olevan kaunista. Minulla on kiinnostus kauniisiin asioihin, rakastan vihanneksia ja kaikkea värikästä ja kukallista.

Keväällä julkaistiin ensimmäinen keittokirjani m a t , jossa on kattavasti reseptejä aiemmasta ravintolastani MAT:sta Isolla Roballa. Anton&Antonilla haluan luoda ruokakokemuksia, jotka yhdistää asiakkaita, henkilökuntaa, tuotteita ja tuottajia viihtyisässä ympäristössä.”

Och samma på svenska.

”Jag, Anna Sörensson, en kock som är ständigt på språng i jakten på nya smaker och upplevelser. Min väg till bra mat är naturliga råvaror samt tillagning utan genvägar. Jag gillar när det är rustikt, jordnära och inte för avancerat. En av mina styrkor är att jag träffar rätt med smakkombinationer. Det ska överraska och smaka mycket. Jag är en estetiker som vill att det jag äter och serverar ska vara vackert, har ett brinnande intresse för vackra ting, älskar grönsaker och har en förkärlek för allt som är färgglatt och blommigt.

I våras släpptes min allra första kokbok, m a t . En kokbok som är tänkt för alla med en generös receptsamling från mitt tidigare projekt MAT på Stora Robertsgatan i Helsingfors. Hos Anton&Anton vill jag att vi ska skapa möten och mat- och dryck upplevelser mellan kunder, vår personal, våra produkter och producenter i en unik atmosfär. Vi ses!”

Tervetuloa! Välkommen!

Tuoreet raaka-aineet ja herkulliset reseptit kotiovellesi? Ruokakasseissamme on viikoittain vaihtuvat maukkaat reseptit. Voit tehdä kerta- tai kestotilauksen ja ruokakassi toimitetaan kotiovellesi.

Tutustu ruokakasseihin

Jätä kommentti

Kommentit hyväksytään ennen julkaisemista