Anton & Anton -ruokakaupat

Anton & Anton on oikean ruoan ruokakauppa. Myymme aitoa ruokaa ihmisille, joille ruoan maku ja alkuperä on tärkeää.

Astuessasi ruokakauppaamme tiedät, että emme ole mikä tahansa marketti. Hyllymme ovat täynnä oikeaa ruokaa, jolla on juuret: sesongin mukaan tuoreita lihoja, kaloja, leipiä, juustoja, hedelmiä ja vihanneksia. Meiltä löydät myös kattavan valikoiman pientuottajien herkkuja.

Ruoan maku ja tuoreus ovat kuitenkin vain osa Anton & Antonia. Ystävällinen henkilökunta, henkilökohtainen asiakaspalvelu, sekä kauppojen visuaalisuus erottavat meidät perusmarketeista. Tahdomme, että nautit asioida kaupoissamme. Siksi palvelutiski on jokaisen Anton & Anton ruokakaupan sielu ja sydän.

Ruokakauppamme sijaitsevat Helsingin Töölössä, Kruununhaassa sekä Ullanlinnassa.

Töölö

Toolo

Töölön ruokakauppa on ensimmäinen Helsinkiin avattu Anton & Anton -ruokakauppa. Sopivaa liiketilaa etsittiin pitkään ja lopulta löysimme perinteisen kauppatilan Museokadun ja Minervankadun kulmasta, ravintola KuuKuuta vastapäätä. Töölössä on vahvat perinteet tuoreen ruoan myynnille ja henkilökohtaiselle palvelulle. Töölössä oli ennen jopa oma kauppahalli Tunturikadulla! Nyt asiakaskunta koostuu koko Töölön alueen asukkaista, läntisen Helsingin asukkaista ja osin myös espoolaiset ovat löytäneet Töölön ruokakaupan. Myymäläpäällikkö Petra toivottaa uudet ja vanhat asiakkaat lämpimästi tutustumaan kaupan sesongeittain vaihtuvaan valikoimaan!


Anton & Anton Töölön ruokakauppa

Museokatu 19
00100 Helsinki
puh. 040 145 6808
toolo@antonanton.fi

Avoinna
arkisin 9 - 20
lauantaisin 9 - 18
sunnuntaisin suljettu

Tykkää Facebookissa

Sijainti Google Maps -palvelussa.


Kruununhaka

Yt2s5534

Kruununhaan ruokakauppa palvelee Maamyyrä-korttelissa, perinteisellä kauppapaikalla. Asiakkaat ovat lähikortteleiden asukkaita ja Kruununhaassa työskenteleviä ihmisiä, jotka saavat nyt helpotusta kiireiseen arkeen voidessaan tehdä hyvän omatunnon ruokaostokset Mariankadun ja Vironkadun kulmassa. Myymäläpäällikkö Hanna henkilökuntineen on valmiina täyttämään asiakkaiden toiveet!


Anton & Anton Kruununhaan ruokakauppa

Mariankatu 18 00170 Helsinki
puh. 040 773 8484
kruununhaka@antonanton.fi

Avoinna
arkisin 9 - 20
lauantaisin 9 - 18
sunnuntaisin suljettu

Tykkää Facebookissa

Sijainti Google Maps -palvelussa.


Ullanlinna

Ullanlinna-ulkokuva


Anton&Anton ullanlinnan ruokakauppa 

Kapteeninkatu 26 
00140 Helsinki 
ullanlinna@antonanton.fi 
puh 040 715 2200

Avoinna
arkisin 9 - 20
lauantaisin 9 - 18
sunnuntaisin suljettu

Tykkää Facebookissa

Sijainti Google Maps -palvelussa.