A&A:n tarina

Anton & Antonin tarina alkoi, kun Niina Hietalahti kyllästyi sieluttomiin supermarketteihin. Hän tahtoi itselleen ja perheelleen enemmän mitä lähistön ruokakaupat pystyivät tarjoamaan. Niinpä hän päätti luoda oman ruokakaupan. Hän päätti perustaa kaupan, joka möisi vain sellaista ruokaa, jota hän haluaisi tarjota omalle perheelleen. Kaupan, jossa vanha kunnon asiakaspalvelu olisi arvossaan. Kaupan, jossa olisi ilo käydä ruokaostoksilla. Tästä kipinästä syntyi Porvoon Jokikadulle ensimmäinen Anton & Anton ruokakauppa.

Niina täytti Anton & Antonin hyllyt kotimaisten ja ulkomaisten tuottajien tuoreilla ja herkullisilla ruoilla. Paikalliset maanviljelijät toimittivat päivittäin sesongin tuoreita lihoja, kaloja, leipiä, juustoja, hedelmiä ja vihanneksia. Pientuottajien herkkuja alkoi saapua läheltä ja kaukaa. Samoin asiakkaita.

Andrea Hasselblatt rakastui ensisilmäyksellä, kun hän käveli Anton & Antonin Porvoon kaupan ovesta sisään joulukuussa 2008. Ei kestänyt kauaakaan, kun Andrea soitti Niinalle ja kertoi haluavansa tulla töihin Anton & Antoniin. Andreasta tuli yhtiön osakas vuonna 2010 ja hän on nyt yrityksemme toimitusjohtaja. Hän johtaa myös Anton & Anton -ruokakauppoja ja vastaa niiden henkilöstöstä, sekä kannattavuudesta. Andrea on ammattikokki, jonka hyvä maku ja vaisto takaavat,  että niin ruokaklassikot kuin uusimmat trenditkin päätyvät Anton & Antonin valikoimaan.

 

 

Niina ja Andrea uskovat, että hyvä ruoka on avain hyvään elämään. He ovat omistautuneet haastamaan kaikki maamme sieluttomat supermarketit ja tuomaan oikeaa ruokaa tavallisille ihmisille, yksi kortteli kerrallaan.

Anton & Anton -ruokakauppa löytyy jo Töölöstä, Kruununhaasta sekä Ullanlinnasta. Tulevaisuuden suunnitelmissa on laajentua myös muihin kortteleihin. Kasvun jatkuessa, Anton & Anton -ruokakauppojen toimintaperiaate ei kuitenkaan muutu. Kun tulet Anton & Antoniin, saavut palvelevaan kortteliruokakauppaan.