HYVÄÄ RUOKAA, HYVIÄ IHMISIÄ

Anton & Antonin asiakas on hyvästä ruoasta ja vastuullisesta elämäntavasta kiinnostunut fiksu kuluttaja. Hyvien tuotteiden lisäksi asiakkaamme kokevat tärkeinä ruokakauppojen visuaalisesti miellyttävän ympäristön ja välittömän tunnelman. 

KORTTELIKAUPPA SINUN NAAPURISSASI?

Kaikki alkoi, kun eräs äiti halusi asuinalueensa ruokakaupoilta enemmän mitä ne pystyivät tarjoamaan. Kaupan, joka elvyttäisi unhoon jääneen asiakaspalvelutaidon. Kaupan, jossa olisi hauskaa käydä ruokaostoksilla. Tästä kipinästä syntyi ensimmäinen Anton & Anton ruokakauppa. Vuosi oli 2008. Nyt Anton & Anton tarjoaa hyvää ruokaa ihmisille Töölössä, Kruununhaassa ja Ullanlinnassa. Jos haluaisit Anton & Antonin muuttavan sinun kortteliisi ja tiedät vapautuvan liikepaikan, kerro meille.

MEILLE TÖIHIN?

Anton & Anton ruokakaupoissa Töölössä, Kruununhaassa ja Ullanlinnassa työskentelee n. 30 ihmistä.

Anton & Antonissa työskentely on hauskaa ja palkitsevaa. Meillä työskentelet mahtavien ihmisten ja tuotteiden parissa ja olet osa asuinyhteisön elämää. Työ Anton & Antonissa on hyvän ruoan myymistä ja ihmisten ilahduttamista mukavalla palveluasenteella. Autat ihmisiä valmistamaan suussa sulavia aterioita ja löytämään uusia lempiherkkuja. Tutustut vakituisiin asiakkaisiin samalla kiinnostuksella kuin hyllyjemme sisältöön. Ja jos satut jopa asumaan korttelissa, sitä parempi.

Joskus meillä on hektistä ja fyysistä työtä on paljon. Mutta jos olet iloinen, ystävällinen ja ahkera, olemme melko varmoja, että ihastut työhösi Anton & Antonissa. Jos haluaisit työskennellä jossakin ruokakaupassamme, pistäydy esittelemässä itsesi kaupan myymäläpäällikölle. Jos homma menee putkeen, voit päästä käärimään hihasi siltä seisomalta.

OPISKELIJAT

Anton & Anton tarjoaa harjoittelupaikkoja ravintola-alaa, myyntiä ja elintarvikealaa opiskeleville.

Työskentelemme läheisesti myös tuottajaverkostomme kanssa eri aloilla, kuten tuotejalostuksessa, pakkaussuunnittelussa ja markkinoinnissa. Jos sinulla on selkeä idea projektille tai tutkimukselle, jonka haluaisit toteuttaa yhteistyössä Anton & Antonin tai jonkun tuottajamme kanssa, ota yhteyttä info@antonanton.fi.